2777
2789

خرافاته

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوم بودنشو قبول ندارم ولی همینا گند زدن به خونه زندگیم،رو بالکنمون بالای کولر لونه درست کرده بود جوجه داشت به شوهرم میگفتم جمعش کن دسسشوییم کرده بود می‌گفت گناه داره تا چند روز پیش دیدم خونمون یچیزایی شبیه پشه هست نیش میزد امروز صبح شوهرم رفت نگا کرد اطراف لونه کبوتره پر بود

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت
وای 😫.. یه طور نذار بیان.. باور کن تو نت نوشته شومه

کل خونه رو سم زدیم اطراف کولرم زدیم هنوز هستن فردا که میریم سرکار دوباره همه جارو میزنیم میریم خونه مادرشوهرم،نمیدونم والا ولی از نظر من هیچکدوم از آفریده های خدا شوم نیستن،مگه خدایی نکرده اتفاق بدی افتاده براتون؟

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت

ما میگیم موسی کو تقی

من همیشه تو حیاطم واسشون گندم میریزم میان میخورن و هر وقت این کارو میکنم بهم ثابت شده یه گره از زندگیم باز میشه ک فکرشم نمیکنم

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه