2777
2789
عنوان

سوال برا جهیزیه

92 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها سرویس  کریستال و... چند نفره گرفتید مدل دارید که از مد نره برام بفرستید میشه راهنماییم کنید نمیدونم چه طرحی قشنگ و قدیمی نمیشه 😢

برا پذیرایی از همون سرویس استفاده میکنید مثلا از شیرینی خوری و... یا اینکه مدل های دیگه هم گرفتید باز برا پذیرایی 

ی سوال دیگه اینکه بخار شوی هم خریدید ؟چه مارکی و چه مدلی استفاده می‌کنید یا نه اصلا 

من خودم علاقه ندارم آنچنان خیلییی هم اهل وسواس نیستم اما همسرم دوست داره و میگه کارایی داره برا پرده و مبل خوبه اما نظرات رو خوندم گفتن برا سرامیک خوبه بیشتر کارایی دیگه نداریم 

سرویس چینی ۳۰ نفره 

سرویس پذیرایی هم ۳۰ نفره مهمان 

سرویس اکروپال ۶نفره 

سرویس لیوان دم دست ۲دست

سرویس پذیرایی معمولی ۶ نفره 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من سرویس کریستال دوست نداشتم فقط قندان و نمکدان و پیش دستی لیوان و پارچ و فنجانشو گرفتم 

سرویس پذیرایییم سرامیکه عاشقشونم 😍😍😍😍

بخارشو هم چندسال قبل مامانم گرفته بود یه مارک ایرانی چون میدونست خیلی استفاده نمیشه براش زیاد هزینه نکرد فقط همین وسیله م ایرانیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کریستال ۱۲ نفره گرفتم الان هفت ساله ازدواج کردیم کافی بوده طرح آنجلیکا فکر نمیکنم هنوز هم از مد افتاده باشه 

بخار شو مامانم داشت کاربردی نبود چیزای اضافی نخر فوقش سالی یه بار میخوای پرده بشوری با ماشین میشوری، مبل هم با بخارشو تمیز نمیشه من هر سال میگم از قالیشویی میان تو نیم ساعت مبل ها رو میشور‌ن کاملا عین روز اول میشه

سرویس چینی ۳۰ نفره  سرویس پذیرایی هم ۳۰ نفره مهمان  سرویس اکروپال ۶نفره  سرویس لیو ...

منم یعنی ۳۰ نفره بگیرم ؟شما استفاده شده ؟درسته به مهمون و خانواده بستگیدداره اما حس میکنم ۳۰ تا انگار زیاده 

تعدادشو با توجه به جمعیت خانواده هاتون بردار اگه پرجمعیت هستین و مهمونی هاتون شلوغه تعداد بالا بردار و برعکس  مثلا ما پرجمعیتیم ۲۴ تایی برداشتم 

بخار شوی هم میگن خیلی خوبه من خودم نگرفتم بعدا میگیزم

منم یعنی ۳۰ نفره بگیرم ؟شما استفاده شده ؟درسته به مهمون و خانواده بستگیدداره اما حس میکنم ۳۰ تا انگا ...

ما جمعیت مون زیاده و زیاد مهمونی میگیریم... 

ما تازه چندماهه باهم زندگی مشترک داریم تابه الان دوبار تعداد ۲۴ نفر و ۲۷ نفر مهمانی داشتیم. 

خوشحالم ۳۰ نفره برداشتم واقعا 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من سرویس کریستال دوست نداشتم فقط قندان و نمکدان و پیش دستی لیوان و پارچ و فنجانشو گرفتم  سرویس ...

منم سرویس پذیرایی رو دوست ندارم کریستال همین چیزایی که شما گفتی خوبن 

بخار شوی هم موندم واقعا 

چند نفره زیر دستی و ... برداشتید 

همه رو بجز پیش دستیا ۲۴ نفره برداشتم ، پیش دستیا ۱۲ نفره خریدم 

چون هم سرویس چینیم پیش دستی داشت هم سرویس ارکوپالم هم پیش دستی چینی هم خریده بودم 

من هردو طرف باهم ۲۰ نفر میشیم اونم می‌دونم هیچ موقع همشون باهم نمیان خونمون