پنج ساله ک دارم دو بار رفدم پیش متخصص هردوبارم محلولو ی شامپو بهم داد سهرمون کوچیکه بهترین دکترمونه دوبارم رفدم پیش همون خودش هربار دیده خندیده میگ چیزی مهمی نیس باعث ریزش موهم نمیشه یه حالتی از اگزماس شامپو پلاس اسادرم خود دکتر داد استفاده کردم کتاکنازول سلنیوم سولفایدم استفاده کردم جواب نداده قبلن محلولی ک بهم داده بود جواب میداد الان تغییری نمیکنه قبلن پشت سرم بود فق الان اومده جلوی سرم ب خاهرامم و مامانمم منتقل کردم پوست سرم چرب نیس خشکه حمومم ب موقه میرم استرسم نداشدم کلن ادم بیخیالی بودم از اول این کوفتی از کجا میاد من نمیفمم حداقل تا چهارسال پیش همون قسمت بود و فقط قرمز بود الان باز داره زیاد میشه خارششم باز اومده و پوسته پوسته های زردو سفید چیکار کنم 😞😞😞💔💔💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم رفتم شامو دادن با یه ماده ساختنی شامپو آووکادو مارک کاتوس ماده ساختنی نمدونم ولی رفع شد فقط باید همون جور که گفته بزنی مثلا اگه گفت یه روز در میون باید دقیق بزنی
وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )