2777
2789
عنوان

بشکنه دستم صبح پسرموزدم

493 بازدید | 16 پست

خستم کرده انگشت شستشو۲۴ساعته میخوره 

هرراهی رفتم چیکارکردم اون انگشتشوخورد دندون جلوش مث خرگوش شدن 

الان ی مدته درآورده دستشو شب روزمیکنه توپوشکش 

شبادستش می‌کنه توپوشکش تابیدارم درمیارم 

صبحاپامیشم میبینم لباساش وجاش کلاخیسه اینجوریم دستشومیبره دهنش 

اینقدعصبی شدم ی سیلی بهش زدم 

ازحرصش نشستم گریه کردم 

شماها توروخدابگین من بااین بچه چیکارکنم 

لباساشومیشورم لحاف زیرشم برداشتم شستم 

فقط میترسم اینطوری دیگ عادت کنه 

خوردن شست خوردن ک بهتر بود..من هم شستم میخوردم کم کم ک بزرگ شدم خودم دیگه نخوردم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردن شست خوردن ک بهتر بود..من هم شستم میخوردم کم کم ک بزرگ شدم خودم دیگه نخوردم

می‌شورم هر موقع پسرم پیشم باشه فوری دستشومیشورم 

فقط اون دست کردن توپوشکش خیلی اذیتم می‌کنه 

اول اینکه سعی کن بچتو نزنی اگه زدی عذاب وجدان نگیر آرامشو تمرین کن کلا تو هر چیزی اشتباه نکن اگه کردی عذاب وجدان نگیر عذاب وجدان بگیری ضررشو میکشی،بعدشم اگه بچه ای دستشو تو دهنش یا دماغش میکنه هی تکرار نکنید نکن نکن،به جاش یه کاری بگید اون لحظه بچه دوست داره با دستش یه کاری کنه از بیکاری دستشو میبره جایی که نمیدونه بده،اسباب بازی بده دستش فکرشو پرت کن اصلا به روش نیار یه کاری بگو بهش ،چیزایی که دوس داره

اول اینکه سعی کن بچتو نزنی اگه زدی عذاب وجدان نگیر آرامشو تمرین کن کلا تو هر چیزی اشتباه نکن اگه کرد ...

این همه اسباب بازی داره نزدیکش نمیشه 

دوست داره بره ی گوشی انگشتشوبخوره دستشوبکنه توپوشکش