2777
2789

سلام امروز همکلاسی قدیمم که قراره کاری راه بندازیم پسره خیلی اتفاقی اومد دنبالم

من تا ظهر سرکار بودم

دیگه قیافه وا رفته و رنگ رو رفته شده بود

صبح رژ زده بودم و ضد آفتاب که دیگه

تمدید نشده بود

دبگه حساب کنید صورتم هیچ ارایشی نداشت 

اصلا اعتماد بنفس ندارم

دارم الان دیوونه میشم این موقعیتی گذروندم😭😢😂

احساس میکنم گرخیده

بگید الان چیکار بکنم که اروم بشم

خدا بگم جیکارش نکنه بی خبراومد😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونم عزیزم هیچوقت اعتماد بنفس ندارم حس میکنم عین هیولا بودم😕😭

حس خودته عزیزم همه خانوما همچین حسای بهش دست میده 

خودتو واسه همچین چیزی ناراحت نکن 

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون

اگر  بخاطر چنین موضوعی قرار باشه اینقدر کسی  خجالت بکشه  من باید هر روز این اتفاق بیفته برام چون اهل آرایش نیستم بیرون از خونه.  و حتی رژ هم نمی‌زنم اگر زده باشم هم پاک میکنم میرم 

ببین دوست عزیز ظاهر خودت رو دوست داشته باش. 

من همچین زیبای خفته نیستم که آرایش نمی‌کنما خیلی هم معمولی ام.

ولی چرا باید یه نفر بخاطر اینکه آرایش نداشته و بخاطر تلاشش برای پیشرفت خودش  صورتش خسته است خجالت بکشه ؟ 

یه پسر کی هست که حالا از دیدن من بگرخه یا نگرخه.  

مگه چه خبره. 

مگه خودشون شاهزاده هستن؟ 

اگر کسی آرایش می‌کنه باید بخاطر خودش باشه نه بخاطر اینکه فکر می‌کنه با آرایش نداشتن کسی از دیدنش میگرخه. 

این خودش آثار این هست که تو جامعه باب شده بدون آرایش بیرون بری مثل روحی و فلان. 

وگرنه هیچم اینطور نیست که همیشه باید  لب آدم رنگی باشه . اگر قرار بود لب انسان همیشه قرمز باشه خدا قرمز درستش میکرد اگر قرار بود همییییشه بی مو باشه بهش موی زاید نمی‌داد  

حس خودته عزیزم همه خانوما همچین حسای بهش دست میده  خودتو واسه همچین چیزی ناراحت نکن

مرسی عزیزم از صحبتات

نمیدونم واقعا اراش کردن زیاد خوبه یا نه

نمیدونم اینکه اینجودی شد خوب بود یا نه

مرسی

عزیزم

اگر  بخاطر چنین موضوعی قرار باشه اینقدر کسی  خجالت بکشه  من باید هر روز این اتفاق بیف ...

قربونت برم با صحبتات ارومم کردی خیلی حالم بد بو من خودمم همیشه همینجوری فکر میکنم 

ولی نمیدونم چرا امروز اینقدر خجالت کشبمد 

نمسددنم

ووقعا حالم خوب نیست 

مرسی عزیزم 

مرسی ازت 

بقول شما ولش کن 

من همینی هستم که هستم

مرسی عزیزم از صحبتات نمیدونم واقعا اراش کردن زیاد خوبه یا نه نمیدونم اینکه اینجودی شد خوب بود یا ن ...

مطمئن هر خانومی با چهره واقعی خودش قشنگ تر و واقعی تره مشکل از خودمونه که فکر میکنیم کلا زیبایمون به چهار تا قلم آرایشه 

خودتو دوس داشته باش 

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
مطمئن هر خانومی با چهره واقعی خودش قشنگ تر و واقعی تره مشکل از خودمونه که فکر میکنیم کلا زیبایمون به ...

چشمممم مرسی ازت 

لروم شدم واقعا 

مرسی گلم 

امروز نمیدونم چرا اینقدر حساس 

شدم

قربونت برم با صحبتات ارومم کردی خیلی حالم بد بو من خودمم همیشه همینجوری فکر میکنم  ولی نمیدونم ...

نه اصلا اشکال ندارد.  

من آدم خجالتی هستم ولی این اصلا جایی برای ناراحتی نداره. 

فکر کنم ۱۰ سال تقریبا از اکثر هم باشگاهی ها سنم بیشتره و  چون از محل کارم میرم باشگاه نمیتونم مثل اونها  خیلی تمیز و آراسته  باشم گاهی شاید بخاطر روسری و اینها موهام ژولیده بشه و بچه ها منو با این وضع ببینن. 

ولی چه اشکالی داره ؟

حالا اونها بی مشغله. تر هستن غذاشون رو مادرشون براشون میاره و مثل شرایط من نیستن حالا من بین اونها  آرایش ندارم و این چیزا که نباید باعث ناراحتی من بشه. 

اصلا آدم باید هر جور راحته زندگی کنه. نه بخاطر حرف اطرافیانش که شاید دوصباح دیگه اسمت هم یادشون نیاد 

موفق باشی. 

در پناه خدا