2821
2789
عنوان

لاغر شدمممممممممم

884 بازدید | 35 پست

بچه ها من بعد از چند ماه رژیم به وزن ایده آلم رسیدم الان می‌خوام تثبیت کنم ولی هی کم می کنم چون کم میخورم نمی دانید چکار کنم ثابت بمونم؟ 

او قند روزهای تلخ من است 

اول بگو چطوری لاغر کردی؟ چند وقت طول کشید ؟ چقدر میخوردی؟

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

اشکال ندارد چون بعد تثبیت وزن 2 تا 4کیلو احتمال داره زیاد بشه اگه کمتر شدی بعد چند وقت چند کیلوش برمیگرده 

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول بگو چطوری لاغر کردی؟ چند وقت طول کشید ؟ چقدر میخوردی؟

با رژیم فستینگ

حذف نوشابه

شیرینیجات رو کم کردم

خامه حذف کردم

تنقلات رو تقریبا حذف کردم

و این گونه شد که اوکی شدم🤣

او قند روزهای تلخ من است 
اشکال ندارد چون بعد تثبیت وزن 2 تا 4کیلو احتمال داره زیاد بشه اگه کمتر شدی بعد چند وقت چند کیلوش برم ...

خب چجوری تثبیت کنم؟ اینو نمی دونم

او قند روزهای تلخ من است 
خب چجوری تثبیت کنم؟ اینو نمی دونم

بیا تاپیک خزان نارنجی 

برا تثبیت نوشته باید کالری مجاز ضرب در چند بشه 

و اینکه کم کم غذاتو زیاد کن یهو زیاد نکن طبیعیه که اشتهات کم شده آروم آروم به غذاتو اضافه کن 

چند کیلو کم کردی

بیا تاپیک خزان نارنجی  برا تثبیت نوشته باید کالری مجاز ضرب در چند بشه  و اینکه کم کم غذا ...

آره تو زیره هم بزنم تثبیت وزن میگه روزی چقدر بخورم

۸۳/۸۵۰ بودم

الان ۶۴/۱۰۰

اما چون بعد ناهار وزن کردم خودمو احتمالا یکم کمتر هستم

میشه تگش کنی برام فدات 

او قند روزهای تلخ من است 
با رژیم فستینگ حذف نوشابه شیرینیجات رو کم کردم خامه حذف کردم تنقلات رو تقریبا حذف کردم و این گو ...

میخواستم رژیم فست بگیرم ولی با خودم گفتم تا وقتی ک رعایت کنم اوکیه 

ولی زمانی ک به وزن ایده‌آل برسم و دیگه فستبنگ رو کنار بزارم دوبار چاق میشم اگه هنوز ادامه بدی کنارش بزار کم بخور تو روز ولی دیگه کاری ب ساعت نداشته باش 

من با همین کم خوری۵ کیلو تو یک ماه و خورده ای کم کردم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

آره تو زیره هم بزنم تثبیت وزن میگه روزی چقدر بخورم ۸۳/۸۵۰ بودم الان ۶۴/۱۰۰ اما چون بعد ناهار وزن ...

چقد عالیییییی چند مدت زمان برد ب این وزن برسی

میخواستم رژیم فست بگیرم ولی با خودم گفتم تا وقتی ک رعایت کنم اوکیه  ولی زمانی ک به وزن ایده‌آل ...

آره منم دیگه می‌خوام فست نشم مگر اینکه حالا شرایطی پیش بیاد که از خودم راضی نباشم

نسبت به اوایل خیلی کمتر فست میشم ولی خب هفته پیشم شدم

او قند روزهای تلخ من است 
آره تو زیره هم بزنم تثبیت وزن میگه روزی چقدر بخورم ۸۳/۸۵۰ بودم الان ۶۴/۱۰۰ اما چون بعد ناهار وزن ...

چه خوب حالتو خریدارم کاش منم به این وزن برسم تاپیک بزنم🤭

@خزان_نارنجی عزیزم به ایشون بگو برا تثبیت چند کالری مجازن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز