2777
2789

کاش برای ازدواج نیازی به خانواده نبود

خانواده من سود که ندارن هیج تازه ضرر دارن کلی باعث بدبختیم هستن من دوست ندارم تو این خانواده بمونم 

از طرفی راه فرارم ندارم بخاطر خودشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینکه امید داری ازدواج خوب کنی و شرایطت بهتر بشه چقدر خوبه...گاهی بعضی یه ازدواج بد کردن و نه راه پس دارن و نه راه پیش

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
ببین اینکه امید داری ازدواج خوب کنی و شرایطت بهتر بشه چقدر خوبه...گاهی بعضی یه ازدواج بد کردن و نه ر ...

امید ندارم

با این خانوادم امید ازدواج ندارم

ازدواج شوخی نیست که خانواد۶ ها قراره باهم رفت و آمد کننن

این روزا فقط به مرگ فکر میکنم

منم دلم میخواد ازدواج کنم با آدمی که درکم کنه البته یبار از شانس خوبم ازدواج کردم طلاق گرفتم ولی خدای نکرده اگه بازم ازدواج کنم و برگردم خودمو میکشم بخدا خسته شدم ۴نفر میریزن من جم میکنم دیگه زانو برام نمونده دیشب قرص خوردم خوابیدم مچ دستام درد می‌کنه خواهرمم میاد ده روز دوهفته میمونه من فقط سرپام حرف هم میزنی بده میشی بابا منم آدمم الان کسی خونه نیست دارم واسه بخت سیام زار میزنم

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
دانشگاهم بیشتر مجازی بود بخاطر کرونا

دوباره واسه کنکور بخون یه رشته ی خوب قبول شو که اینده شغلی ش اوکی باشه مثل پرستاری ، برو دیگه پشت سرتم نگاه نکن

این سیف ترین راه نجاتته

تکاپو برای نجات ✨️
چ ضرری ب شما رسوندن ؟ اگه آسیب جسمانی بهت نرسوندن خانواده ت یک‌نعمته ک قدر دان نیستی 

همین که منو به دنیا آوردن درحالی خودشون نون برا خوردن نداشتن همین خودش ضرر نیست؟

از چاله درمیای میفتی تو چاه منم همین بودم کم کم شوهرم فهمید رابطه ام خوب نیس با خانوادم اونم باهام ع ...

چی بگم

اینم شانس ما بود از زندگی

من میدونم آینده ی خوبی نخواخم داشت

ازدواج خوب رو کسانی دارن که خانواده خوبی دارن

که حامی و پشتیبانشون هستن

من چی همین الانم عین یه آشغال باهام رفتار میشه 

حتی یه جای خصوصی و راحت برا خودم ندارم