2777
2789
عنوان

عروسی

6188 بازدید | 14 پست

بچها دختر داییم خیلی نگران بود (امیدوارم اتفاق بدی نیفته واقعا) حالا با این اتفاقا میخواستم بدونم تالار گرفته باید کنسل کنه؟ به زور تونستن تالار بگیرن

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه چی کنسل کنه؟

خب عزیزم آقای رئیسی که خبر داری خدای نکرده اتفاقی بیفته عزای عمومی اعلام کنن خب نمیتونه که تالار برگزار کنن

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

ن بابا چ ربطی داره تالار کنسل نمیکنه

🤦🏼‍♀️ میگم امکان داره امتحانا لغو شه؟

روز عروسی ماهم از شانس حاج قاسم فوت کرد دقیفا صبح عروسیمون خبر دادن دیگ کاری نمیشد کرد و برگزار کردیم

این دیگ بسته ب اعتقاد خودشون داره

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
شما از قبل نوبت گرفتین.  کاری ندارن جریمه که نمیکنن مرگ عروسی همیشع بوده نمیشه جلوش گرفت. & ...

یا ابلفضل، نمیدونم چون خیلی نگران بود پرسیدم

یا ابلفضل، نمیدونم چون خیلی نگران بود پرسیدم

یکی بود پسر ش جووون ۲۰خورده  امشب خاکش کردن. فردا شب عروسی پسر خواهر شوهرش چنان بزن بکوب. درسته این بچه داداششون نبود برای زن داداشش بود ولی حرمت این همه دلشون برای زن داداششون نسوخت  حداقل یکم آرومتر عروسی میگرفتن

یکی بود پسر ش جووون ۲۰خورده  امشب خاکش کردن. فردا شب عروسی پسر خواهر شوهرش چنان بزن بکوب. درسته ...

منم دوست ندارم واقعا خدابیامرزتش🥲 واقعا اگه واسه آقای رئیسی اتفاقی بیفته زبونم لال، بندازه عقب از ته دل میگم مرگ هیچکسو نمیخوام واقعن، فقط از خدا میخوام به حرمت امشب یه فرصت بده بخدا من واسه امتحانم نخوندم