2777
2789
عنوان

نماز شب می خوام بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 46 پست
قبول باشه  فقط دعا کن عمرم به کوتاه ترین حد ممکن برسه زندگی کردن برام معنایی نداره

اینجوری نگو عزیزم برات دعا می کنم همیشه لبات بخندن و صحیح وسلامت باشی ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

بابام تعویض مفصل کرده .بخاطر کار زیاد ...پاهاش خوب نشدن

مادرمم رماتیسم داره ....جوانیشو نفهمید  ...

لطفا برا سلامتیشون   

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
سلام بابام تعویض مفصل کرده .بخاطر کار زیاد ...پاهاش خوب نشدن مادرمم رماتیسم داره ....جوانیشو نف ...

باشه عزیزم حتما انشالله سلامتیشون رو بدست بیارن 🌹

اینجوری نگو عزیزم برات دعا می کنم همیشه لبات بخندن و صحیح وسلامت باشی ♥️

فعلا که چشام پر اشکه انشالله هیچ‌صبحی دیگه به چشم نبینم حتی اگر به قیمت جهنم رفتنم باشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
فعلا که چشام پر اشکه انشالله هیچ‌صبحی دیگه به چشم نبینم حتی اگر به قیمت جهنم رفتنم باشه

اخی عزیزم انشالله مشکلت حل میشه این وعده خداست بعد هر سختی اسانی هست توکلت به خدا باشه 🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله اللهم صل علی محم ...

ممنونم مهربون ♥️🙏

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم بحق زینب کبری س

لطفا اونا رو هم یادی کن تا امشب سالم و سلامت برگردن اغوش خانواده هاشون   

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

دعام کن خدا بهم نی نی بده... هزینه آی وی اف خیلی سنگینه برام😭

انشالله به حق امام جواد امام رضا خدای مهربون یه نی نی خوشگل و صحیح و سالم سال دیگه بغلت باشه بری پابوس امام رضا 😍

انشالله به حق امام جواد امام رضا خدای مهربون یه نی نی خوشگل و صحیح و سالم سال دیگه بغلت باشه بری پاب ...

میدونی من رو سیاه همسایه آقا هستم... چه کنم قابل نمیدونه نگام کنه یه جواد بهم بده مثل جواد خودش😭😭😭

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم بحق زینب کبری س لطفا اونا رو هم یادی کن تا امشب سالم و ...

ممنون ازت ♥️

چشم حتما خودمم همش تو فکرشون هستم انشالله خدای مهربون خودش حافظ و نگهدارشون باشه و صحیح و سلامت برگردپیش خانواده هاشون 🤲

دعام کن خدا بهم نی نی بده... هزینه آی وی اف خیلی سنگینه برام😭

انشالله همین امشب خدای مهربون عیدی تو بده عزیزم نگران نباش انشالله با اولین انتقال مثبتی چله سوره مریم هم خیلی خوبه