2777
2789

من به همسرم اطمینان کامل دارم جوری که خودش گفت پیام داده و پیاماشو نشون داد از قبلم میگفت که هی یه چیزایی میگه داستان از این قراره که این خانم پیج اکسسوری و تزیینات و اینا داره برای ولنتاین سال پیش به همه پیجشو داد فالو کنن همسر من و چند نفر برای ولنتاین برای همسراشون سفارش دادن ....

بعد گذشت و من تصمیم گرفتم یه پیج هنری بزنم همسرمم از این خانم که خیلی فالور داره کمک می گرفت که خانمم چی کار کنه اونم گفت شماره منو بده بهش زنگ بزنه بهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطره چکانی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

و دوباره الان پیام داده شماره خانمتون و پیدا نمیکنم، شوهرمم جواب نداد منم پیام هارو نگاه کردم موقعی که شوهرم برام باکس گرفته بود انقد خودمونی گفته ( باکست رو میزه تو کی میرسی؟) نمیدونم هرچی گفته تو خطاب کرده انگار پسر خاله شه