2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من عصر ی مقدار طلا داشتم رفتم تعویض کنم که شوهرم گفت بزار پس انداز بمونه و پول طلا جدید داد و ...

آخه بخاطر این حوادث و اخبار یهو اینجوری شد کشید بالا چند روز دیگه شاید برگرده به قبل بازم نمیشه پیش بینی کرد🤦🏻‍♀️

نمیدونم  اون پیام هم مال قبل سیل بود دیدم  چندتا پیام بود که همشون درست بود اینم توش بود ...

من پولم زیاد نیست در حد ۵ تومنه که اونم چند ماه قبل زنجیرمو بدون اینکه مامانم بفهمه فروختم الان پولامو جمع کردم که دوباره بخرم میترسم نتونم مثلش رو بخرم واسه همین میخام ارزون باشه طلا

تازه خیانت هم فقط خیانت مردارو اجازه میدن ! من یبار راجب خیانت دوستم به شوهرش نوشتم سریع پاک ک ...

گفتم که انشالله جواب تک تکشو بدن 

من یبار راجب زناشویی پرسیده بودم 

سریع پاکش کرد اینقدر عصبی شده بودم حد نداشت 

یطوری هم بود اصن نمی‌تونستم مشکلم سر بسته بگم 

چقدر هم همه بهش حرف زدن که چرا الکی پاک میکنید 

باز حرف تو آستین داشت 

خدایا همیشه دستم گرفتی این دفعه هم دستم بگیر ❤️🥰
وای بخدا شانس ماعه

یعنی تاپیکاتو خوندم دلم برات کباب شد. کاش همون۲۵ ام که میخواستی بخری خریده بودی

منم کاش همون دیروز که حقوقمونو ریختن قسطمو پرداخت کرده بودم. ادم زور بهش داره برا یه روز تاخیر این همه پول اضافی بده

از طرفی معلوم نیس چی پیش بیاد

آدم میمونه چه کار کنه

💔دل نشکنیم💔