2777
2789
عنوان

تب بچه

145 بازدید | 20 پست

سلام

بچه م دیشب فکر کنم بینیش گرفته بود ک خروپف میکرد و از صبح یکم بی‌حال بود شام هم نخورد خوابید ولی الان همینجور داره داغ میشه پیاز حلقه کردم گذاشتم کف پاش با آب ولرم هم میکشم ب پیشونی و دست و پاش ولی بی فایده س

شربت استامینوفن نداریم تو خونه فقط پروفن ک چون میگن نباید با معده خالی به بچه بدی الان بچم شام نخورده خوابم هست نمیدونم چیکار کنم شوهرمم خونه نیس اینجا هم داروخونه یا دکتری نیس ببرم 

راهکاری دارین لطفا کمکم کنید 

ممنون

زنگ بزن اورژانس بپرس پروفن بدی یا ن

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فامیل کسی نیست برات استامینوفن بیارن؟ 

همسایه ها ندارن ازشون بگیری؟ 

یه جوری تهیه کن. 

تب یهو بره بالا خطرناکه نصف شب کاری از دستت بر نمیاد. تا فرصت هست هر طور شده تهیه کن. 

میتونی با اسنپ سفارش بدی 

حتما باید داروداشته باشی

همیشه تو خونه استامینوفن میخرم انقدر ک بچم زود زود مریض میشه تب میکنه ولی ایندفعه اصلا حواسم نبود الان یخچال رو دیدم فقط پروفن دارم استامینوفن از تاریخ باز کردنش یک ماه میگذره نمیشه بدم