2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دعا اگه می شد خونه دار شد که الان همه شده بودن .برای خونه دار شدن باید الان همه چیتو بفروشی از طلا ماشین  پس انداز اگه داری از هزار جا هم وام بگیری شاید بتونی یه ۶۰ متری بخری .یا خیلی خر شانس باشی وارث بهت برسه وبری خونه بخری 

با دعا اگه می شد خونه دار شد که الان همه شده بودن .برای خونه دار شدن باید الان همه چیتو بفروشی از طل ...

منم میخوام همه چیمو بفروشم ولی همش نمیشه شاید با دعا و کمک خدا بتونم 

مگه با دعا هم خونه دار شد؟  اگه اینجوری بود که اینهمه کارتن خواب تو کشور نداشتیم این همه اجاره ...

منظورم اینه که راحت خونه ام فروش بره و بتونم خونه ای که میخوامو بخرم عزیزم وگرنه که نه اگر سزمایه ای نباشه نمیشه🥲

منم میخوام همه چیمو بفروشم ولی همش نمیشه شاید با دعا و کمک خدا بتونم 

بفروش  دیگه من وسوهرمم می‌خواستیم همه چیزو بفروشیم تا یه خونه بخریم دیدیم ارزش نداره همه چیمونو بدیم تا یه جا کبریتی بخریم . فعلا وایسادیم تا ببینیم

بفروش  دیگه من وسوهرمم می‌خواستیم همه چیزو بفروشیم تا یه خونه بخریم دیدیم ارزش نداره همه چیمونو ...

خیلی وضعیت سخت شده ما الان یکساله خونه رو گذاشتیم برای فروش ولی هیچ خبری نمیشه 😔

خیلی وضعیت سخت شده ما الان یکساله خونه رو گذاشتیم برای فروش ولی هیچ خبری نمیشه 😔

شوهر منم کلی جنس گذاشته برا فروش فروش:نمیره مردم پول ندارن که الان کی پول داره خونه بخره  فعلا همه چی خوابیده الانم که رئیس جمهور مرده همه چی باید ۱۰۰ برابر بشه