الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مبارکتون باشه عزیزم بچه دار بشید ۶۶کوچیکه ولی برا دونفر خوبه
ما با ۷۰ متر ۵ نفره زندگی کردیم نزدیک ۱۴ سال اینا.
زیاد سخت نیست . خصوصا واسه منی که از تنهایی متنفرم .
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
اسی مبارکه عزیزم....منم تو ۳۱ سالگی بودم که صاحب خونه شدیم الان ۵ سال خریدیم ۶۵ متر و اگر بشه انشاءالله میخوایم بزرگترش کنیم اگر خدا بخواد دنبالشیم دعا کن یه خونه خوب هم به پست ما بخوره انشاءالله
خونه منم ۷۵متره، و بشدت قدیمی. حالم از درو دیوار بهم میخوره انقد که قدیمیه ۲۵ سال از ساختش گذشته از اونروز همین کابینت و درو دیواره، کاش یه پولی بیاد بتونیم یه دستی بکشیم