2777
2789
عنوان

خونه دار شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 109047 بازدید | 512 پست

چقدر خوشحال شدم یه تاپیک انرژی مثبت دیدم.‌ بالاخره یه نفرم شادی شو باهامون به اشتراک گذاشت. خییییلی مبارکتون باشه عزیزم. انشالا همیشه صدای خنده و شادی بپیچه توش🥰🙏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکتون باشه عزیزم  بچه دار بشید ۶۶کوچیکه ولی برا دونفر خوبه

ما با ۷۰ متر ۵ نفره زندگی کردیم  نزدیک ۱۴ سال اینا. 

زیاد سخت نیست . خصوصا واسه منی که از تنهایی متنفرم . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

منم یه روزایی مثل تو میگفتم الان ۷۵به شوهرم میگن عوضش کن ۹۰بخر دیگه کاری باهات نداره  میگه تو ...

هر چی بزرگتر بهتر. ولی واقعا گرونه برای 10 متر اضافه کردن باید 1 میلیارد بدی 

جان و جهان من تویی   

اسی مبارکه عزیزم....منم تو ۳۱ سالگی بودم که صاحب خونه شدیم الان ۵ سال خریدیم ۶۵ متر و اگر بشه انشاءالله میخوایم بزرگترش کنیم اگر خدا بخواد دنبالشیم دعا کن یه خونه خوب هم به پست ما بخوره انشاءالله 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

الهی شکر مبارکتون باشه

برا منم دعا کنین به خواستم برسم مثل تو تاپیک بزنم بالاخره شد

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
ما با ۷۰ متر ۵ نفره زندگی کردیم  نزدیک ۱۴ سال اینا.  زیاد سخت نیست . خصوصا واسه منی که از ...

بعضی خونه خوش ساخت هستن بیشتر نشون میدن و زندگی توشون راحت تره 

جان و جهان من تویی