یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی میتونه بهم کمک کنه ؟! یه سوال دیگه برای شیمی برنامه خاصی داری؟!
اره داداش گلم ببین عالیه بخدا من عربیم زیاد جالب نبود ناگه کردم عالیه شیمیم گذاشته داشته فیلم ... من خودم شیمی میخا کتابو دو قسمت کنم یه روزه یه فصل نصفی رو ز بعدم یه فصل و نصفی بعد متنو خلاصه میکنم رو کاغذ هایه کوچیک تمرینات آخر فصلم حل میکنم ...... از اون سایتم کمک میگیرم نوت برداریم کنم
واییی چجوری نوت برداری میکنی😭 خیلیا بهم میگن اما من زیادهروی میکنم هنگام نوت برداری این نوت ...
ببین عزیزم تو فیلمو نگاه میکنی بعد هرچی معلمه میگه مینویسی خب فیلمو استاپ بزن من خودم یه صفحرو قسمت قسمت میکنم پاراگراف پاراگراف هرچی یاد میگیرم از اون متن یا حاشیش مینویسم یا خودم برگه کوچیک از دفترم در میارم رو اون مینویسم ببین درسو با زبون خودت برا خودت توضیح بده همیشه هر درسیو میخا بخونی سخت بود قسمت قسمتش کن
ببین عزیزم تو فیلمو نگاه میکنی بعد هرچی معلمه میگه مینویسی خب فیلمو استاپ بزن من خودم یه صفحرو قسم ...
بعد نوتاتو شب امتحان مرور کن ... خب یا اصلا قبل اینکه بریسراغ مبحث اون چیزایی ک خوندیو از فصل قبل مرور کن بعد برو فصل بعدی عزیز م میدونی چرا زیاده روی میکنی چون اصل درس متوجه نمیشی باید بفهمی اصلا این درس داره راجب چی میگه 🤍🙂❤️
میتونی عزیزم من خودم 😂😂😂افتضاح بلد نبودم خلاصه نویسی کنم جدیدا یاد گرفتم من شاید باورت نشه هر درسیو ک میکنم نقاشیشو میکشم از یادم نره 🥺 بعد تو همون نقاشی یه درس کامل میاد تو ذهنم