2777
2789
عنوان

کیا از مادر نشدن خسته شدن😔😔😭

350 بازدید | 16 پست

درد بدیه 

الهی که همه مادرها  سربلندی بچشون راببینن وسلامت باشن

اگه باازدواج اولم حساب کنم که اونموقع بخاطراعتیادش نذاشتم یه بچه بیاد وحروم بشه

توی ازدواج دومم هم خدانخاسته

میشه۱۶ سال حسرت....

خدایا ماهم دلمون بوی نی نی میخاد دلمون تاتی کردنش رامیخاد...دلمون بردنش آتلیه ولباس خوشگل پوشوندنش رامیخاد.دلمون صدای بچه میخاد توی خونه بپیچه..حریره وسوپ پختن براش میخاد

😭😭

درعوضش دلمون نگاه سنگین وپچ پچ یواشکی بقیه ونگاه ترحم آمیزشون رانمیخاد

😭

غصه خودمو بخورم یاشوهرم که دلش برای بچه آب میشه وصداش درنمیاد

خواهرا دلم پر بود چه کنم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

هییی من خیلی سخته هزینه بالا

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییی من خیلی سخته هزینه بالا

هزینه اش یکطرف

روحیه آدم داغون میشه یکطرف

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه ارو به زور از خدا نخواین من خیلیارو دیدم که به زور خواستن و بچه دار شدن اما بچهاشون بشدت عاصیشو ...

اتفاقا اصلا گیر ندادم خدایا حتما بده یانذرواینکاراروکنم

ولی یه حسه که گاهی آدم راخفه میکنه انگار

تموم این حس هایی که داشتی رو منم یه روزی داشتم خدا رحمت کنه مادر جاریم رو بهم گفت غصه نخور خدا داره رو بچت کار میکنه تا یه بچه ناز و سلامت بهت بده یه ماه بعد این حرفش خدا یه دختر بهم داد که الان 14 سالشه اصلا تو زیبایی و ادب و درس خونی لنگه نداره 

حالا منم به شما میگم خدا داره رو بچت کار میکنه😍 ان شالله یکی بهت بده که نگاش میکنی حظ کنی سالم و زیبا و باهوش و عاقبت بخیر

از پرورشگاه بچه بگیر

همسرم موافق نیست وجو خانوادشم پذیرای این موضوع نیستن متاسفانه

تموم این حس هایی که داشتی رو منم یه روزی داشتم خدا رحمت کنه مادر جاریم رو بهم گفت غصه نخور خدا داره ...

عزیزم

خداحفظش کنه برات

چه زیبا گفتی انشالله که همینجوره

اتفاقا اصلا گیر ندادم خدایا حتما بده یانذرواینکاراروکنم ولی یه حسه که گاهی آدم راخفه میکنه انگار

درسته، حق دارین

پرورشگاه اگر بگیرین خیلی خوبه که میگین همسرتون راضی نیست ولی باهاشون صحبت کنین اینطوری هم صاحب بچه شدین هم یه بچه بیگناه صاحب خوانواده

🗝
الهی قربون دلت برم عزیزم🌹🌹🌹 ان شاء الله که خدا به زودی دامنت رو سبز کنه عزیزم خدا خیلی کریمِ تو ...

زنده باشی عزیزم

انشالله ازدعای خیرشما🌹🙏

درسته، حق دارین پرورشگاه اگر بگیرین خیلی خوبه که میگین همسرتون راضی نیست ولی باهاشون صحبت کنین اینط ...

خداکنه راضی بشه امادوس دارم خودش بخادنه بااصرارمن