2777
2789

همیشه برام از قبل سوال بود

الان همه دخترها میگن هدفمون ازدواجه

ولی همون دختر با یه پسر وارد رابطه دوستی میشه

بعدش با خودت میگی این هدفش ازدواج بود و بمن گفتش اهل دوستی نیستم

پس چرا با اون پسره دوست شده

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف دخترا از همون دوستی هم معمولا ازدواج هست 

ولی متاسفانه اکثر روابط دوستی به ازدواج ختم نمیشن چون پسر ها عادت دارن دور هاشونو بزنن و همه رو امتحان کنن بعد در نهایت دختری که آفتاب مهتاب ندیده ست و مورد تایید خانوادشونه رو باهاش ازدواج کنن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ربطی ب لینک از تو خوشش بیاد یا نه نداره

فقط احتمالا طرف گفته آشنا بشیم ب قصد ازدواج و دوست شدن 

هر چند اگ واقعا قصد ازدواجه پسر باید رسمیش کنه آشنایی رو

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ربطی ب لینک از تو خوشش بیاد یا نه نداره فقط احتمالا طرف گفته آشنا بشیم ب قصد ازدواج و دوست شدن  ...

به قصد ازدواج باهاش دوس نشده

باهاش دوس و رفیق شده

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
به قصد ازدواج باهاش دوس نشده باهاش دوس و رفیق شده

شاید مخ زنی پسره خوب بوده دختره دلش نیومده ردش کنه 

یا کلا ناز میکرده دوست نمیشم 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)