2777
2789
عنوان

چرا من آنقدر بدبختم

580 بازدید | 14 پست

من توی آموزشگاه طراحی مود با یکی دوست شدم،فکر میکردم دختره خوبی ولی بعد فهمیدم پشت سرم حرف های بد میزده همه دیگه باهم حرف نمی زندند یه جور دیگه نیگام میکردنند😩اول همه باهام خوب بودنند طرح هامو میدیدن تشویقم می کردن وقتی با اون دوست شدم دیگه طرح هام به چشم نمی اومدند،همه پیش اون بودن هیشکی بهم توجه نمی کرد 😭 اون دختر هم الکی میگفت من بلد نیستم منم بهش کمک می کردم میگفتم دوستم گناه داره از من ایده می‌گرفت سر کلاس میگفت خودم اینا رو کشیدم کسی کمکم نکرده،یا می‌گفت بیا اینو انجام ندیم ولی فرداش می دیدم خودش اون کارو کرده ومن بدون طرح بودم وخودش همه تکلیفا رو انجام میداد منم ناراحت شدم گفتم دیگه بسه خسته شدم ازم سواستفاده کردی بعد اینم این پیامو بهم داد😭ازش شکایت کردم تبرئه شده اخه چرا؟ حالا اگر من بودم زندان میرفتم😡 حتی یه عذرخواهی هم نکردوبا مامانش توی کلانتری به من و مامانم توهین می کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه مغزم گنجایش اینو نداره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دادیاری میگفت بیگناه آیا بنظرتون همچین دختر بیگناه ؟

چقد هزینه دادگاهتون شد

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

وات چندسالته

من ۲۲سالم اصلا بدون مامانم بیرون نرفتم دست یه مردو نگرفتم اینو برام نوشته من ازش بزرگ ترم همچین بی‌احترامی بهم کرد،اون ۱۹سالشه