2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دور دور ، نه‌نزدیک‌نزدیک، وقتی با یکی روبرو میشین، میخواین فرار کنیین یا میل قلبیتون ب موندنه...؟ ...

امروز  کلی بهم خوش گذشت با ادم هایی که دوسشون داشتم ولی وقتی میرم جایی که  ادمای سمی زندگیم هستن انگار ماتم میگیرم 

امروز  کلی بهم خوش گذشت با ادم هایی که دوسشون داشتم ولی وقتی میرم جایی که  ادمای سمی زندگی ...

خب حق دارین، چون‌مثلشون‌نیستین، من مشاور یا روانشناس نیستم.... ولی خودم چند سال تنها بودم، سخت میگذره، ولی خوبیش اینه ک مطمئنی کسی نیس ک از بابت رابطه باهاش نگران باشی... چ همجنس چ‌جنس مخالف... فقط حرفم اینه ک‌گوشه‌گیر و منزوی نشی ی وقتی... ما انسان هستیم و باید با هم با روی خوش و دل صاف و پاک و روحیه مثبت تا جای ممکن، روبرو بشیم...

خب حق دارین، چون‌مثلشون‌نیستین، من مشاور یا روانشناس نیستم.... ولی خودم چند سال تنها بودم، سخت میگذر ...

اخه  میخوام کامل دور شم ولی نمیشه همسرم مانعه .دوست دارم بیشتر با همسرم باشم ولی حرف ها هم سنگینی داره روی دلم .

اخه  میخوام کامل دور شم ولی نمیشه همسرم مانعه .دوست دارم بیشتر با همسرم باشم ولی حرف ها هم سنگی ...

ببینید، دیگه امروزه نمیتونین اینطور چیزا رو از زندگی حذف کنید، ادمای منفی، نچسب، دور از فکرتون.... تنها کاری ک میتونین انجام بدین، اینه ک مواظب خودتون و همسرتون باشین ک رابطتون با هم‌خوب باشه... و بخاطر اینطور افراد بینتون اختلاف پیش نیاد... من همیشه تو این‌فکرم‌ک ای کاش میشد، بخاطر هم از چیزایی ک باعث ازار طرف مقابلمون هست بگذریم، البته منفی ها و بدی هاست... نه همه‌ چیز

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز