2777
2789

دختری تو خانواده که وضع مالی خوبی ندارن تعصبی هستن باباشم روانی که هروز دیگه طاقتم داره تموم میشه هر لحظه با چرتو پرتای که هروز میگه دوست دارم‌چاقو بیارم و فرو کنم تو قلبش 

فکر میکنم تو این خانواده تنها راه نجاتم درس بود(ادم درس خونی نیستم) همش به خودم میگم کاشکی میرفتم تجربی تلاش خودمو میکردم یه چیز خوب قبول میشدم واسه کنکور میزدم  یه شهر دیگه از دست این زندگی مضخرفمون پدر روانیم راحت میشدم تازه تجربیم اینده داشت😭😭😭

چیکار کنم این حس پشیمونی بره از تو سرم از اینکه نرفتم تجربی... از اینکه فکر میکنم دیگه راهی نیست تا خودمو از دست این زندگی نجات بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی تغییر رشته بدی که بده.

ولی نه اینجوریام که فکر میکنی نیست

تجربی همه سفت و سخت تو صفشن باید خیلی خیلی خیلی سخت بخونی که بتونی یه رتبه مقبولی بیاری

ریاضی اگه مغزت میکشه و اوکیی بهتره چون کمتر ادمایی متقاضیشن

رفتم هنر گرافیک به رشتمم علاقه ندارم اصلا هنرم که تو ایران زیاد اینده نداره

چرا آینده نداشته باشه ....البته من از گرافیک زیاد سر در نمیارم ولی کسی رو می شناسم رشته فیلمبرداری رفته کسی رو ندیدم اندازه اون پولدار باشه 

تجربی خیلی سخته کنکورش کلا با بقیه رشته ها فرق داره، و باید از لحاظ مالی خانواده حمایتگری داشته باشی که یک رشته خیلی خوب قبول بشی

اگه خلاقیت داشته باشی همه جا آینده داری

سعی کن تو خودت ایجادش کنی

ولی درکت نمیکنم رشته سخت و پرهزینه ای مثل گرافیکو بدون علاقه رفتی... حالا عب نداره حتما یه راهی واسه تغییر رشته وجود داره اگه انقد پشیمونی. ولی یه تجدید نظر بکن گرافیکم رشته کم درامدی نیست