2777
2789
عنوان

من خواب عجیبی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 31 پست
به خداوندی خدا قسم منم خواب دیدم جنگ شده  من اصلا موافق یا مخالف چیزی نیستم یه انسان معمولی ام ...

همین الان تو سایت جنگه

خوابت تعبیر شد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند روز پیش خواب دیدم جنگ شده مارو بردن زیر زمین یه حالت قطار مانند بود توش اتاقک اتاقک بود همه جارو داشتن میترکوندن

یه‌ ومپایر با روح‌ بچه‌گربه...🧛🏻‍♀️🐈‍⬛                                                      https://daigo.ir/secret/7228025515

به خداوندی خدا قسم منم خواب دیدم جنگ شده  من اصلا موافق یا مخالف چیزی نیستم یه انسان معمولی ام ...

منم مثل شما هر وقت خواب مشکلات مردم رو دیدم پیش اومد 

چند سال قبل از داعش خواب سرهای بریده دیدم و زلزله که کرمانشاه رو خواب دیدم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
انشاالله  چندین باره که خواب میبینم اوضاع استان ما(غرب کشور)بهم ریخته

خواب منم خیلی واقعی بود چون چیز تخیلی نداشت من کامل توضیح ندادم ولی یه سری چیزای دیگه هم بود اما اینش برام عجیبه که من یه مشکی داشتم دو دل بودم تو همین خوابه یکی از اون راه هارو انتخاب کردم بعد اتفاق بعدش رو دیدم فهمیدم احساساتم چجوریع یعنی کلا خیلی خواب واقعی به نظر میرسید

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )