2777
2789

بابام تو ای سی یو بستریه حالش خیلی بده ریه هاش سفید شده اکسیژن خونش پایینه

امروز مادر و برادرم رفتن ملاقات ه کاری کردن چشاشو باز نکرده 😭😭😭😭😭😭😭

هیچی نمیخوره 

اصلا پرستارا رسیدگی نمیکنن براشون مهم نیست ما پدرمون رو تخته😭😭😭😭😭

دوستان توروخدا التماستون میکنم برای بابام دعا کنید 

کاری ازم ساخته نیست 

هیچکاری نمیتونم کنم بابام داره از دست میره 😭😭😭😭😭😭

خواهش میکنم اگر آشنا دارین یا پزشک هستین با پرستارهای اونجا صحبت کنید رسیدگی کنن خواهش میکنم 😭😭😭

بیمارستان فیروزگر بستریه بخش ریه 😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما عزيزم بحق شاه كرم انشالله شفاعتشون كنن و لباس عافيت تن كنن 

تايپيك قبلم دعاي توسل به نيت امام رضاس تونستي بيا گلم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

عزیزم ان شاءالله پدرتون هرچه زودتر سلامتیشونو به دست بیارن ولی قطعا پرستارها هم هر کاری لازم بوده کردن 

اونا بدون نظر پزشک که نمیتونن کاری انجام بدن بازم ان شاءالله حال پدرتون زود خوب بشه و برگردن خونه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم ان شاءالله پدرتون هرچه زودتر سلامتیشونو به دست بیارن ولی قطعا پرستارها هم هر کاری لازم بوده کر ...

باور کنید بیمارستان خصوصی رسیدگیشون خیلی بیشتر ولی دولتی نه بود و نبود بیمار مهم نیست 

آشنای منم امام رضا ولی جوابمو نمیده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هیچ وقت ناامید نشو امشب ب کمک دوست فامیل نی نی سایتیهای عزیز ختم جواد ائمه بردار انشالله شفا میده

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

ان شالله خوب میشه عزیزم نمیتونید ببریدش بیمارستان خصوصی ؟ دولتی ها متاسفانه پاسخگو نیستن

نه متاسفانه نمیشه 

کاش از اول برده بودیم خصوصی 

بابام هر روز بدتر میشه 😭😭😭😭😭😭