رها_جون_کرد مدیر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2334 عنوان تاپیکم خار داره نمیاین به کمکتون نیاز دارم...این کلاسا خوبه که برم برای تابستان | مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 67 پست درسم ضعیفه عاشق تجربی ولی بخاطر افسردگی شدیدی که داشتم درس نمیخوندم الانم یه جورایی پایه ام ضعیفه کلاس هشتمم میخوام ریاضی،علوم.زبان،والیبال برم یه کلاس هنری هم میتونم آشپزی و سفال و اینا نباشه وزنم زیاده ۸۰قدم ۱۶۹ علاقه دارم به همه ورزشا 1403/02/30 | 18:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها_جون_کرد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2334 والیبال فوق العاده اس برای لاغری و خوش فرم شدن خوشگلم. برای تابستون میخوای بری؟ مرسی گلم اره مت قبلا از بچگی شنا میرفتم بدنم مثل ساهت شنیه با این که چاقم ولی معلومه
pinky_ani عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 948 واسه هنری ام یا برو یه ساز یاد بگیریا نقاشیجفتشون آرامش بخشن البته فک کنم وقتت پر میشه با همونا
762 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2245 نه والیبال هیچی نداره هندبال خیلییی بهتره البته بازم به سلیقه اس آخه خواهر من رفت باربی برگشت. صد البته رژیم هم تاثیر داشت. اصلا بدون رژیم لاغری خیلییی سخته دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.
رها_جون_کرد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2334 علومتون راحته فیلم از گوگل ببین کتاب کار بخر نیمه اول نهمو بخون با هشتم کاری نداشته باش چون وابسته ن ... یعنی وابسته نیست جدی؟ علوم یکم سخته کلاس برم راحت بشم
za_eb عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 4208 روانشناس خیلی توبه یه مدت رفتم ولی گران شده.. من روانشناس دوست ندارم میسازم بادردم لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
762 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2245 مرسی گلم اره مت قبلا از بچگی شنا میرفتم بدنم مثل ساهت شنیه با این که چاقم ولی معلومه عه منم تابستون میخوام برم تکواندو🥲 دوست دارم یه ورزش رزمی هم بلد باشم جدا از تناسب اندام دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.
رها_جون_کرد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2334 ریاضی و علوم و زبان برو ایروبیک یا والیبال روزهایی که باشگاه نمیری هم پیاده روی کن . د ... ریاضی و زبان و علوم در طول سال میخوام برم والیبال تا امتحان های ترم.. نقاشی میخوام سه ماه تابستان رو برم
pinky_ani عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 948 آخه خواهر من رفت باربی برگشت. صد البته رژیم هم تاثیر داشت. اصلا بدون رژیم لاغری خیلییی سخته ارهه خوبههرژیم عالیه عالیییی. من با کالری شماری لاغر لاغر شدمولی بنظرم هندبال و بسکتبال بهترن هم خیلی هیجانشون بیشتره هم جفتشون دویدن دارن
762 عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2245 ریاضی و زبان و علوم در طول سال میخوام برم والیبال تا امتحان های ترم.. نقاشی میخوام سه ماه تابس ... خدایا زودتر ۲۲ خردادو بیار امتحانا تموم شن بریم پی زندگیمون دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.
رها_جون_کرد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2334 کلاس عربی هم بدردت میخوره برو به نظرم بسکتبال نرو برو رزمی اگر هم دوست نداری زیاد ضربه بخوری ... نه دیگه واقعا نمیتونم اونو یاد میگیرم تو خونه والیبال میخوام برم یه مدت بعدش میرم رشته اصلی تودم شنا عاشق شنام
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22840 ریاضی و زبان و علوم در طول سال میخوام برم والیبال تا امتحان های ترم.. نقاشی میخوام سه ماه تابس ... احسنت .خیلی هم عالی . نوجوونی دوران طلایی یادگیریه اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
رها_جون_کرد مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 2334 واسه هنری ام یا برو یه ساز یاد بگیر یا نقاشی جفتشون آرامش بخشن البته فک کنم وقتت پر میشه با ... گیتار دادم تو خونه قبلا رفتم کلاس نقاشی علاقه دارم ولی افتضاحم توش میخوام تابستان این کلاسا برم نقاشی یا گیتار هرکدوم رفتم دیگه مدارش باز شد نرم
ماری۱کوری عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 6175 یعنی وابسته نیست جدی؟ علوم یکم سخته کلاس برم راحت بشم فقط ۲ فصلش سخته بقیش روخوانیه معدل نهمم ۲۰ شد
pinky_ani عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 948 خدایا زودتر ۲۲ خردادو بیار امتحانا تموم شن بریم پی زندگیمون من آخرین امتحانم بیست و سومهههچندمیی
t_1_4 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 3724 نه دیگه واقعا نمیتونم اونو یاد میگیرم تو خونه والیبال میخوام برم یه مدت بعدش میرم رشته اصلی تودم شنا ... پس حواست باشه که عربی هم کار کنیا