2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والیبال هیچی نداره هندبال خیلییی بهتره  البته بازم به سلیقه اس

آخه خواهر من رفت باربی برگشت. صد البته رژیم هم تاثیر داشت. اصلا بدون رژیم لاغری خیلییی سخته

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

مرسی گلم اره مت قبلا از بچگی شنا میرفتم بدنم مثل ساهت شنیه با این که چاقم ولی معلومه 

عه منم تابستون می‌خوام برم تکواندو🥲 دوست دارم یه ورزش رزمی هم بلد باشم جدا از تناسب اندام

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

ریاضی و علوم و زبان برو   ایروبیک یا والیبال روزهایی که باشگاه نمیری هم پیاده روی کن . د ...

ریاضی و زبان و علوم در طول سال میخوام برم والیبال  تا امتحان های ترم.. نقاشی میخوام سه ماه تابستان رو برم

آخه خواهر من رفت باربی برگشت. صد البته رژیم هم تاثیر داشت. اصلا بدون رژیم لاغری خیلییی سخته

ارهه خوبهه

رژیم عالیه عالیییی. من با کالری شماری لاغر لاغر شدم

ولی بنظرم هندبال و بسکتبال بهترن هم خیلی هیجانشون بیشتره هم جفتشون دویدن دارن

ریاضی و زبان و علوم در طول سال میخوام برم والیبال  تا امتحان های ترم.. نقاشی میخوام سه ماه تابس ...

خدایا زودتر ۲۲ خردادو بیار امتحانا تموم شن بریم پی زندگیمون

کلاس عربی هم بدردت میخوره برو  به نظرم بسکتبال نرو برو رزمی اگر هم دوست نداری زیاد ضربه بخوری ...

نه دیگه واقعا نمیتونم اونو یاد میگیرم تو خونه والیبال میخوام برم یه مدت بعدش میرم رشته اصلی تودم شنا عاشق شنام

ریاضی و زبان و علوم در طول سال میخوام برم والیبال  تا امتحان های ترم.. نقاشی میخوام سه ماه تابس ...

احسنت .خیلی هم عالی . نوجوونی دوران طلایی یادگیریه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
واسه هنری ام یا برو یه ساز یاد بگیر یا نقاشی جفتشون آرامش بخشن  البته فک کنم وقتت پر میشه با ...

گیتار دادم تو خونه قبلا رفتم کلاس نقاشی علاقه دارم ولی افتضاحم توش میخوام تابستان این کلاسا برم نقاشی یا گیتار هرکدوم رفتم دیگه مدارش باز شد نرم