2777
2789
عنوان

حرم امام رضام

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 100 پست

انشاالله بهترینا نصیب همتون بشه به حق امام رضا و جوادش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا برای یه بچه دعاکن امتحانش رو نمره کامل بگیره واسترس هم نداشته باشه اینده خوب وروشنی داشته باشه...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه توامتحاناتش نمرات بالا وعالی بگیره به سلامت برگرده خونه 

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن و برای یاسمن که چشمش خوب بشه وبه عینک نیازمداشته باشه.اینده خوب وروشنی داشته باشه.....درامدمون زیاد بشه وهرگز پول کم نیاریم 

التماس دعا برای خودم و دخترم مهسا و همسرم امیر و شفای عاجل یه مادر عزیز🙏 

التماس دعا برای دوستانم 

@آیه_و_آیماه  و شادی روح مادر عزیزش 

@عطر_رویا  

@afsooonnn  

@booooooo  و آرشام عزیز 

@مائده6525221  

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

@parzhak سلام عزیزم میشه برای شفای سرطان خون نامزد منم دعا کنیذ؟

همین طور برای شفای سرطان خون شوهر دوستم @نگاروحلما  

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

حمد خوندم عزیزم ان شاء الله که سلامتی شو به دست بیاره به حق امام رضا جان که پیشش هستی 

منم دعا کن خیلی گرفتارم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

نمیتونم همه رو ریپلای کنم شرمنده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔