2777
2789
عنوان

حرم امام رضام

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 100 پست

انشاالله بهترینا نصیب همتون بشه به حق امام رضا و جوادش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای یه بچه دعاکن امتحانش رو نمره کامل بگیره واسترس هم نداشته باشه اینده خوب وروشنی داشته باشه...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه توامتحاناتش نمرات بالا وعالی بگیره به سلامت برگرده خونه 

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن و برای یاسمن که چشمش خوب بشه وبه عینک نیازمداشته باشه.اینده خوب وروشنی داشته باشه.....درامدمون زیاد بشه وهرگز پول کم نیاریم 

التماس دعا برای خودم و دخترم مهسا و همسرم امیر و شفای عاجل یه مادر عزیز🙏 

التماس دعا برای دوستانم 

@آیه_و_آیماه  و شادی روح مادر عزیزش 

@عطر_رویا  

@afsooonnn  

@booooooo  و آرشام عزیز 

@مائده6525221  

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

@parzhak سلام عزیزم میشه برای شفای سرطان خون نامزد منم دعا کنیذ؟

همین طور برای شفای سرطان خون شوهر دوستم @نگاروحلما  

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

حمد خوندم عزیزم ان شاء الله که سلامتی شو به دست بیاره به حق امام رضا جان که پیشش هستی 

منم دعا کن خیلی گرفتارم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

نمیتونم همه رو ریپلای کنم شرمنده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔