2777
2789

.

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

واسه جوش بیا حلزون بخر حلزون تراپی کن. من حلزون دارم‌ . واقعا برای روشن کنندگی و جای جوش و چروک ریز خیلی خوبه

اینقدر دلم ازش گرفته که اگر برگرده به وقتی که عاشقش شدم بازم سخته فراموش کردن ظُلمهایی که در حقم کرد. تو رو با خدات تنها میزارم. و میدونم یه روزی چرخ روزگار میچرخه به اون سمتی که من میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرسان اردن مناسب پوستت بخر بعد صابون بزن

اول آبرسان و بزنم بعد با صابون بشورم؟ یا برعکس اول با صابون بشورم بعد ابرسان بزنم

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
من زدم پوستو وحشتناک خشک و خراب میکنه

من پوستم بشدت چربه اصلا دست میزنم چربیش مشخصه‌

میگم صابون و بزنم. بعد ابرسان بزنم که خیلی خشک نشه 

چطوره؟