2777
2789
عنوان

بچم دختره ولی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 28 پست
تکلیفتو با خدا مشخص کن بچه میخواستی یا جنسیت خاصی حالا خدا نمیداد میگفتی چی میشد خدا یه بچه بهم‌میدا ...

اره واقعا میدونم من عاشق بچه دار شدنو مامان شدن بودم حالا نمیدونم با این حس درونی چکنم😪

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

منم مثل شما وشاید بدتر هم تو یک ماه ۲۰تار موهام از ناراحتی سفید شد بچه دومم بود  ولی از وقتی دنیا اومده تا الان که ۳سالشه عاشقم ولی ته دلم ی حسرت بزرگه که هیچ وقت درس نمیشه چون من دوس داشتم دوتا از هر دو جنس داشته باشم که نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل شما تو ان آی سی یو نوزادان زیاد دیدم .همه هم پشیمون بودن و کلی نذر میکردن فقط خدا ازشون نگیره بچه رو. حتی مادری که پسر داشت و ناشکری میکرد میگفت دلم دختر میخواست .‌اینقدر سختی کشیده بود موقع زایمان .برو خداروشکر کن و توبه کن تا مورد غضب خدا قرار نگیری.‌ان شاءالله بارداری بعدی خدا بهت پسر میده. نگران حرف مفت خانواده شوهر هم نباش. پسر داشتن پز دادن نداره.قدر نعمتهای خدا رو بدونید حالا چه پسر دارید چه دختر

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

تروخدا جهالت عربا رو تموم کنید..عربا خودشون دریت شدن..زنای بیسواد ایرانی ول کن این ماجرا نیستن.اخه چه فرقی میکنه..هر دو خرجش یا اندازه غصش یه اندازه.زحمتش یه اندازه .نتیجه هم یه اندازه

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش

والا ما که پسر داریم همه پز دخترشونو به ما میدن و علنا میگن دختر بهتره😑

من واقعا هر دو جنسو دوست دارم ولی نمیدونم چرا تو فرهنگ ما اینجوری جا افتاده که اگه به یه مادری که دختر داره بگن پسر خوبه واویلاست ولی پیش مادر پسر برمیگردن میگن دختر خوبه و فقط دختره که به درد پدر و مادر میخوره و …. هیچ اشکالی نداره و حتی طرف روشنفکر محسوب میشه😒

هر دو جنس خوبن و هر دو خوبیها و شیرینی های خودشونو دارن 

ناراحتی نداره عزیزم این ک از ی جنسی خوشت بیاد ب نظرم نباید خودتو سرزنش کنی اولا شکر ک سالمه دوما برن ...

این جور نبوده ک اصلا دختر نخام ولی دوس داشتم بچه اولم پسر باشه چون خودم داداش ندارم😔

درکت میکنم اسی منتها برعکس تو بودم،با اینکه من بچه اولم بود دلم میخواس دختردار بشم ولی خدا پسر رو برام صلاح دونست،با اینکه حسم میگه اگه دومی رو باردار شم باز هم پسر میشه و حسرت داشتن دختر به دلم میمونه،،همش میگم چکنم کاری ازم برنمیاد چون موضوع جنسیت بچه چندین تا فاکتور داره که از دست من خارجه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نه درک میکنم نظر شخصیته  خب یکی پسر بیشتر میخواد یکی دختر  نمی‌دونم چی بگم  واقعا ...

دقیقا اطراف منم همیجوره خودم داداش ندارم و خیلی کمبودشو تو زندگیمون دیدیم 

چون بابامدمریضه و کمکم داره پیر میشه و بار همه زندگی رو دوششه

و خانواده شوهرمم ک  کلا پسر پسر میکنن

نمیدونم شاید ب دنیا ک بیاد مهرش ب دلم بشینه

اسی ینی تو نمیتونی جواب خانواده شوهرتو بدی ینی انقدرررررررر تو زندگیت دخالت میکنن که به جنسیت بچت نظ ...

اونا ک با اینک خیلی پسر دوستن اصلا ب روم نمیارن چون جرئتشو ندارن

فکر کن خدا بهت یه هدیه داده؟  بهش میگی هدیه ات رو نمی خوام یه چیز دیگه بده؟ 

به نظرم من باشم هدیه خدا رو چشمم می گذارم

در ضمن منم چندین ساله منتظرم و حستو درک می کنم اطرافیان منم پسر براشون افتخاره برای همون گاهی منم میگم پسر

میدونم. که تحت تاثیر القا های اطرافم هستم و در واقع باید شکر گذار باشم

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

بذار دنیا بیاد اونوقت بیا تاپیک بزن با اون دندونای موشیش بخنده واست اگه دلت ضعف نرفت هرچی خواستی بگو موهاش دم موشی ببندی اخ اخ من دختر هف ماهشه اینقدر عروسکه که دل همه جز خودم خودم حتی براش ضعف میره یعنی من برم بیرون دیگه نمیبینمش از بس بغل این واونه همه هم نگرانن یه. قت گرمش نشه سردش نشه فقط یه اشتباهی رو نکن همیشه به همه نشوت بده برات خیلی عزیزه