2777
2789
تیتر بتا هر ۴۸ساعت دوبرابر میشه باتوجه ب این فرمول عددش کمه.ولی نگران نباش.شاید لقاح دیر صورت گرفته ...

الان برم سونو معلوم میشه هفته پیش دکترم سونو کرد چیزی نشون نداد

لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین 🙏  ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه بار سقط داشتم.اخریشم ۲۰روز پیش بود.استرس سمهههه اصلا استرس نداشته باش.

خیلی سعی میکنم خودمو ریلکس کنم ولی نمیتونم نمیدونم چیکار کنم استرس نداشته باشم

الان برم سونو معلوم میشه هفته پیش دکترم سونو کرد چیزی نشون نداد

اگ‌تو ۶هفته و بالاتر باشی ک این عددد خیییلی پایینه و بهش میگن بارداری پوچ.و اگ بالتر از ۶هفته باشی اره سونو نشون میده ولی سونو وازینال

بنظرم همین امروز برو سونو وازینال بده ک خیال خودتو راحت کنی 

خیلی سعی میکنم خودمو ریلکس کنم ولی نمیتونم نمیدونم چیکار کنم استرس نداشته باشم

اره میفهمم چی میگی

ولی برو ی سونو وازینال بده

اگ درد وازن و کمر یا موقع ادرار و مدفوع نداری خارج رحمی نیست 

اگ‌تو ۶هفته و بالاتر باشی ک این عددد خیییلی پایینه و بهش میگن بارداری پوچ.و اگ بالتر از ۶هفته باشی ا ...

سه شنبه وقت دکتر دارم هفته پیش سونو رفتم چیزی نشون نداد اگه حاملگی پوچ بود ساک حاملگی رو نشون میداد

اره میفهمم چی میگی ولی برو ی سونو وازینال بده اگ درد وازن و کمر یا موقع ادرار و مدفوع نداری خارج ر ...

نه ندارم خدارو شکر

سه شنبه وقت دکتر دارم هفته پیش سونو رفتم چیزی نشون نداد اگه حاملگی پوچ بود ساک حاملگی رو نشون میداد

اره نشون میده

مثلا ساک تشکیل شده ولی جنینی توش نبوده.یا هم هفته پایین بودی و نشون نداده.پاشو برو ی یونو وازینال بده منتطر چی هستی 

اره نشون میده مثلا ساک تشکیل شده ولی جنینی توش نبوده.یا هم هفته پایین بودی و نشون نداده.پاشو برو ی ...

هیچی نشون نداد واژینال زود نشون میده

ا ه وازینال سنش نشون میده قلبش اگ تشکیل شده باشه نشون میده‌زودتر از سونو شکمی نشون میده.توروخدا پاشو ...

بخدا الان نمیتونم باید پس فردا برم ولی حتما خبرت میکنم