سمانه_۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3085 عنوان مرض های دکتر سهیلا عارفی بیاید بيمارستان بهمن بهتره یا عرفان؟ 287 بازدید | 5 پست مطبش که گفتن مریض جدید و نوبت اولی قبول نمیکنه میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی 1403/02/30 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمانه_۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3085 مریض* میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی
لوئیزا_کلارک عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 721 سلام شما موفق شدید از دکتر عارفی نوبت بگیرید؟ خداجونم ممنونم ازت دوستت دارم
mohi_mary عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 6910 سلام عزیزم عفونتت خوب شد؟ علائمش چی بود؟ هشت ماهه دارم با عفونت دست و پنجه نرم میکنم دیگه خسته شدم از ترشح و بوی بد
yeganeha عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 448 امضاتو خوندم خیلی دلم شکست که هنوز نی نی نداری انشالله که خدا بهت نی نی بده چند هفته ديگ زایمان میکنم دعا کن که بتونم این مرحله بگذره منم واست دعا میکنم انشالله تو همین سال باردار بشی عزیزم
سمانه_۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3085 امضاتو خوندم خیلی دلم شکست که هنوز نی نی نداری انشالله که خدا بهت نی نی بده چند هفته ديگ زایمان میکن ... مرسی عزیزم انشاالله صحیح و سالم بغل بگیریش جوجوت رو میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی