2777
2789

خدا مادرتون و رحمت کنه از امام رضا بخواه ک منو دعوت کنه خونش دلم خیلی براش تنگ شده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا امام رضا خودت میدونی تو دلم و فکرم چی میگذره تو رو به جان جوادت خودت کمکم کن 

حال روحیم خیلی خرابه یا امام رضاااااا کمک

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹

خوش به سعادتت عزیزم 

السلام علیک یا سلطان علی ابن موسی الرضا💚

میشه از طرف ما هم سلام بدی و زیارت کنی؟ 

ما هم بلیط داشتیم ولی قسمتمون نشد💔 

خیلی التماس دعا دارم برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان و آرامش و سلامتیم وخوب شدن سرگیجه و دندون دردم و حاجت رواییم و سلامتی عزیزانم ممنونم🥺🤲  

لطفا برای دوستام هم دعا کن ممنونم 

@درمسیرخدا  

@مهر_رخسار  

@ظهور313  

@خانمحاجآقا  

@خداااهست  

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

دعا کن منم بطلبه پاییز بیایم پابوسش

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!