2777
2789
عنوان

درد کلافم کرد توروخدا راه حل فوری برای پریود بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست
اورژانسی خوردم ۱۱ روز پیش اما دیروزم موعدم بود خبری نی فقط درد دارم عجیب غریب 

سعی کن یجا نشینی پیاده روی کن سردی نخور و جای سرد نشین صبحانه کاچی بخور و چای زنجبیل عالیه کمر و شکمتم ببند خیلی اروم میشی من قبلا دردهای وحشتناکی و تجربه میکردم اما الان خیلی بهترم

شکسته اما قوی تر از همیشه💪 واس پرواز کردن، اول باید سقوط کرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نح ۱۱ روز پیش اورژانسی خوردم دیروز موعدم بود اما درد دارم عجیب نمیاد

من 27موعدم بود ن درد دارم ن اومد جوشونده هم خوردم نمیدونم چ مرگمه

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه
من 27موعدم بود ن درد دارم ن اومد جوشونده هم خوردم نمیدونم چ مرگمه

دیروز یه قاشق زردچوبه تو لیوان اب خوردم هیچ تاثیر نداش صب کاچی خوردم چایی نبات دارچین خوردم هیچ اصلاااا

خدایا شکرت✨️
نح ۱۱ روز پیش اورژانسی خوردم دیروز موعدم بود اما درد دارم عجیب نمیاد

هورمونات بهم ریخته به خاطر قرص اورژانسی یه کدوم از اینایی که گفتم بخور طناب هم بزن اگه گیاه عروس رو گیر بیاری درجا پریود میشی البته دو سه تا دونشو دم کن 

وای واقعا ؟؟؟  چجوری تخم شوید درس کنم استفاده نکردم

یکم اب بریز تو کتری یکی دو قاشقم تخم شوید بریز توش از وقتی جوش امد یه ربع بیست دقیقه جوشید با چای صاف کن تفاله هاش بگیر مثل چایی بخور .دو لیوان بخوری پایین نرفته پریودی .با قند یا نبات میتونی بخوری .البته اکه مطمینی باردار نیستی

امتحان کن

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه