2777
2789
عنوان

وزن کم جنین و خودم 2 کیلو کم کردم!!!

101 بازدید | 23 پست

خودم توی یک هفته یک کیلو کم کردم!!! 

وزن جنینم دکتر گفت باید 1400 باشه 1100 هست

چیکار کنم؟ طبق رژیم و واحدهای غذایی میخورم تقریبا

البته این یه هفته نرسیدم به خودم همش بیرون بودم

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

لیدی میل از داروخانه بخر شب باشیر ولرم قاطی کن و بخور 

مغزیجات. سینه مرغ .کره بادام زمینی ..خیلی خوبه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه خیلی مهمه  پروتیین و سبزیجات زیاد بخور

زیاد یعنی چی

من الان طبق رژیم تغذیه باید 4 واحد گوشت 7 واحد کربوهیدرات 4 واحد سبزیجات و 3 واحد میوه بخورم و 3 واحد لبنیات به فرض 

خوب؟ 

تا 80 درصد با این پیش میرم مثلا لبنیات یه واحد نمیخورم ولی کربوهیدرات به اندازه اس

یعنی باز کمه؟ 

قرص مولتی ویتامین مولتی پریناتال استفاده کن عالیه 

چه برندی؟ دانا میخوردم الان یه هفته اس نمیخورم

کلا چند روزه تغذیه ام خراب شده یعنی واسه همین چند روز اینهمه افت داشتم؟ 

لیدی میل از داروخانه بخر شب باشیر ولرم قاطی کن و بخور  مغزیجات. سینه مرغ .کره بادام زمینی ..خی ...

لیدی میل خوب نیست نخور

اگر مذهبی هستی

آره باید مغزجات بخرم دیگه وقتی نموندهددوماه دیگه زایمانمه

لیدی میل خوب نیست نخور اگر مذهبی هستی آره باید مغزجات بخرم دیگه وقتی نموندهددوماه دیگه زایمانمه

چرا خوب نیس.؟من سر دوبارداری دکترم بهم گفت بخور...ماشالا بچه هام وزن خوبی گرفتن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
چرا خوب نیس.؟من سر دوبارداری دکترم بهم گفت بخور...ماشالا بچه هام وزن خوبی گرفتن 

گفتم از جهت مذهبی خوب نیست

دلیلشم نمیتونم بگم

گفتم از جهت مذهبی خوب نیست دلیلشم نمیتونم بگم

چرا ؟

درخواست میدم قبول کن..تو خصوصی بگو

اسم برندش مولتی پریناتال مخصوص زنان باردار و شیرده دکترم برام نوشت خیلی خوبه برا جنین بچه رو باهوش م ...

مارکهای مختلف داره

قبلا نیچر مید میخربدیم خیلی خوب بود الان تحریمیم نمیاد نمیدونم چی خوبه