2777
2789
عنوان

اگه پدرشوهرتون زمین بفروشه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 40 پست

اخه ۵ میلیون پولیرنیس که بخایین بگیرید نگیرید ولی گله وشکایتم نکنید

من مادر سه تا دختر ماه و یه پرستار هستم سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم   لطفا برای سلامتی خودم و خوشبختی بچه هام دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شوهرت بی زبونه5تومن گیرش اومده

بخدا دقیقا همینه برادرشوهرم خیلی رو داره همسرشم از خودش بدتره همیشه دارن نقشه دارایی پدرشوهرمو میکشن و قشنگ تو جمع به زبون میارن درحالی که همسرم همیشه میگه بابام هرچی داره واس خودشه و زحمتشو کشیده

خب چرا میخوان به اون صد بدن؟ حتی اگه تو باطن تبعیض هم قایل بشن تو ظاهر یه دلیلی میارن که انکار کنن م ...

چون زندگیشون یه مقدار از ما پایین تره ، حتی اگه پایینتر هم باشه خب من مدت بیشتری هست که ازدواج کردم و اینکه ما قناعت میکنیم ولی اونا خوب خرج میکنن

یه کاری کرد قلبم پر از نفرت شد، چون اولین بارشون هم نیست که اینجوری تبعیض قائل میشن، برادرشوهرم همیشه از پدرش قرض میکنه برای همین به اون بیشتر میرسن درحالی که ماهم خیلی وقتا کم اوردیم ولی دستمونو جلو کسی دراز نکردیم و با سیلی صورتمونو سرخ کردیم

چون زندگیشون یه مقدار از ما پایین تره ، حتی اگه پایینتر هم باشه خب من مدت بیشتری هست که ازدواج کردم ...

یعنی خودشون گفتن چون اونا ندارن؟؟ اگه یه وقت پیش شما گفتن بگین مگه ما که داریم شما بهمون دادین؟؟هرکسی عرضه خودشه مال پدر هم مال همه بچه هاست این فرق کذاشتنا باعث میشه اون بجه ای که بهش بیشتر میرسن هیچوقت موفق و خوشبخت نشه چون اه بچه دیگه پشتشه