2777
2789

وکیل رایگان داخل دادگاه ‌ در حال طرح و‌‌‌.. هستن .‌رایگان  در اختیار بقیه قرار میدن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بپرسید

شوهر من خیانت های زیادی کرده دروغگو پنهون کار و بی مسئولیت بی تعهد بی توجه بی محبته اینا به کنار پارسال اومده پول داداشم دو سه تا از فامیلامون بالا کشیده گولشون زده اینم ب کنار

دیشب رفت بنزین ریخته رو صورت خانوادم و فحاشی و کتک کاری 

میخام یه متن‌درست حسابی برای دلایل طلاقم بنویسید ❤️❤️❤️❤️

شوهر من خیانت های زیادی کرده دروغگو پنهون کار و بی مسئولیت بی تعهد بی توجه بی محبته اینا به کنار پار ...

اونایی که سرشون کلاه گذاشته خب خودشون باید شکایت کنند و این چیزایی که گفتید دلایل محکمی برا طلاق نیس البته قانونی دارم میگمااا .شما باید عسر و حرج خودتون ثابت کنید یا اینکه امنیت جانی در زندگی مشترک ندارید .دادخواست طلاق میخوایید بنویسم؟چون یه لایحه یا دادخواست درست و حسابی سه چهارروز باید قشنک چیز خوب نوشت .دوستم هم وکیله از ایشونم میپرسم اگه کمکی ازم بربیاد چرا که نه حتما .ولی جلو دادگاه ها عریضه نویس داره اونجا مراجعه کردید؟ بچه هم دارید؟؟ خب بنزین ریخته رو صورت خانوادتون اینو دقیق میگید؟ خانوادتون باید ازش شکایت کنند

اونایی که سرشون کلاه گذاشته خب خودشون باید شکایت کنند و این چیزایی که گفتید دلایل محکمی برا طلاق نیس ...

خیلی ببخشید خیانت اصلا دلیل محکمی نیست؟؟؟ کسی که با هزار یک نفر بمن خیانت کرده دلیل محکمی نیست برای طلاق 

اون‌کلاهبرداری ب کنار مهم نیست

اینکه یک آدم به شدت دروغگو ووووو ب شدت پنهون کاررررررررررر بی محبت بی توجه اینا دلیل محکمی نیست 

باید بگیره بکشم؟

عزیزم سلام

میتونی یه شماره ایرانسل بدم بکی بنام کیه

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️