2777
2789
عنوان

بچها یه پسری توی دانشگاه کراش زده روم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 40 پست
بنظرم به ندای قلبت گوش بده ووارد این رابطه هانشو اون ازت باتو وقتشومیگذرونه وتو خواه ناخواه وابستش م ...

ندای قلبم میگه سمت این روابط نرو 

چون بعدش حس عذاب وجدان داره 

البته یه حس قلقلکی میگه یکبار امتحانش کن ولی میزنم توی دهنش

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا حالا نشنیدم والا😐😂که  دست ابنا بدن دانشگاه جواب سلام پسرارو مگه میدن که دستم بدن

دانشگاه آزاد بیا و ببین که دست میدن 

پا هم میدن

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

من تا حالا نشنیدم والا😐😂که  دست ابنا بدن دانشگاه جواب سلام پسرارو مگه میدن که دستم بدن

دانشگاه ما دخترا باهمکلاسیاشون خیلی راحتن البته نه همه دخترا فقط همونا که برای درس خوندن نیومدن ولی ندیدم دست بدن 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد...
دانشگاه آزاد بیا و ببین که دست میدن  پا هم میدن

😂😂😂وای

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
افرین که خودت رو پاک نگه داشتی همینطور ادامه بده انشالله یکی که مثل خودت پاکه اهل رل بازی نیس نصیبت ...

قربونت عزیزم 

امیدوارم همینطور باشه 

گرچه از ازدواج سنتی خوشم نمیاد اما از رل هم خوشم نمیاد 

به نظر من اون به این بهانه که شما اهلش نیستی داره به شما نزدیک میشه ، براش دست نیافتنی هستین تا یکم شل بشین اونم کم کم سرد میشه میره پی یکی دیگه، همینجوری ادامه بده

دانشگاه ما دخترا باهمکلاسیاشون خیلی راحتن البته نه همه دخترا فقط همونا که برای درس خوندن نیومدن ولی ...

اقا چرا درسو قاطی میکنین 😂ادم نمیشه هم  دوس پسر داشته باشه هم دذس بخونه تو دانشگاه؟ به نظرت شوهر از اپناجا از بین همکاراش پیدا نکنه از کجا پیدا کنه؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
ندای قلبم میگه سمت این روابط نرو  چون بعدش حس عذاب وجدان داره  البته یه حس قلقلکی میگه ی ...

حرفتودرک میکنم منم دانشجوام ندای قلب منم میگه که نرم سمتش تا الان که۲۲سالمه رل نزدم ومشکلیم نداشتم توام صبرمن اونی که لایقته خودش میاد همین پسرهم اگه عاشقت باشه میادخواستگاریت

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد...
بنظرم نیاز نیست احساس گناه کنی چونکه نیاز طبیعی هر انسان داشتن پارتنره و بالاخره بنظرم ادم نیاز به ...

آره ولی ببین مشکل اینه که من از لمس نامحرم خوشم نمیاد از اینکه خیلی لاس بزنه خوشم نمیاد از اینکه خشک و مذهبی هم باشه خوشم نمیاد از اینکه هول باشه خوشم نمیاد بعد اینطوریه که احساس گناه میکنم 

ولی از طرفی میگم نکنه اشتباهه افکارم