2777
2789

ببینید از همه نظر خوبه فقط دو تا مشکل وجود داره یکی اینکه من تا حالا رل نزدم خیلی هم بچه مثبتم و اینکه اون اینطوری نیست و با رل و اینها اوکیه در حالی که من دست ندادم باهاش پراش ریخت 

یا کلا حس گناه میگیرم از این روابط 

مثل بقیه ی دخترای یونی نیستم که راحت بگم بخندم

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

به جز زیاد آزاد بودن و شیطون بودن که همه پسر ها دارن 

خیلی اخلاق و ظاهر و قد و اوضاع مالی خوبی داره

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

خب چه اصراریه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی جالبه برام تو دانشگاه باهمه دست میدین ؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
خیلی جالبه برام تو دانشگاه باهمه دست میدین ؟

من که دست نمیدم ولی براشون عجیب بود که من اینطوریم 

ولی همه دست میدن

بنظرم به ندای قلبت گوش بده ووارد این رابطه هانشو اون ازت باتو وقتشومیگذرونه وتو خواه ناخواه وابستش میشی وبهش دل میبندی بعدم خودت ضربه میخوری 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد...
خب کلا بیخیال دوس پسر شو  افکارت قشنگه بذار همونجوری بمونه

آره خب منم که دنبال گناه نیستم 

ولی خب پسر خوبیم هست 😂😅

من که دست نمیدم ولی براشون عجیب بود که من اینطوریم  ولی همه دست میدن

من تا حالا نشنیدم والا😐😂که  دست ابنا بدن دانشگاه جواب سلام پسرارو مگه میدن که دستم بدن

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)