2777
2789
عنوان

کتاب خوب واسه شب امتحان

193 بازدید | 11 پست

واسه عربی و ادبیات میخوام هرکس تجربه داره معرفی کنه، بهش باهاش بالای 19 شد، احتمال داره عربی با دهم و یازدهم ترکیب شه؟ یعنی سوال ترکیبی بدن یا خوندن کتاب واسه عربی کافیه + حل نمونه سوال 

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

شب امتحان خیلی سبز:)

خیلی زیاده؟ میشه توو۳ ۴ روز جمعش کرد؟

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکیبی یعنی چی؟؟

خب واسه عربی و ادبیات باید پایت خوب باشه تا بتونی جواب بدی فقط دوزادهم نیست که

واسه عربی و ادبیات فرمول بیست خیلی خوبه

اگه فیلمم بخوای عربی فلاح و ادبیات یکتا

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

ترکیبی نمیدن درس اول عربیو خیلی بخون 

میگن درس اولش مهمه 

عزیزم میتونی جزوه دانلود کنی یا نمونه سوال از سایت قلم چی اونارم بخونی تمرین کنی 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
ترکیبی یعنی چی؟؟ خب واسه عربی و ادبیات باید پایت خوب باشه تا بتونی جواب بدی فقط دوزادهم نیست که وا ...

ادبیات یکتا کدوم دوره‌اش خوبه و با فلاح کدوم دوره رو شما میگی؟ آره پایم خوبه همیشه ۱۹ ۲۰ بودم یکم دوازدهم افت داشتم

ادبیات یکتا کدوم دوره‌اش خوبه و با فلاح کدوم دوره رو شما میگی؟ آره پایم خوبه همیشه ۱۹ ۲۰ بودم یکم دو ...

فلاح دوره کاموا یکتا رو یادم نیست حقیقتا 

خب پایت خوب باشه باید دوزادهم بخونی فقط

فلاح دوره کاموا یکتا رو یادم نیست حقیقتا  خب پایت خوب باشه باید دوزادهم بخونی فقط

منظورت از پایه چیه؟ یعنی بفهمی یا قوائد بلد باشی؟ بنظر خودم فرمول ۲۰ خیلی طولانیه الان به درد من نمیخوره

منظورت از پایه چیه؟ یعنی بفهمی یا قوائد بلد باشی؟ بنظر خودم فرمول ۲۰ خیلی طولانیه الان به درد من نمی ...

یعنی از بیخ و بن بلد باشی مثلا عربی صیغه ها. صرف فعل. ثلاثی مجرد و مزید

فرمول بیست نمونه سوالای زیادی داره خیلیم خوب توضیح داده البته عربیش یکم ضعیفه ولی ادبیاتش من ترم اول از اون خوندم نمره کامل گرفتم

یعنی از بیخ و بن بلد باشی مثلا عربی صیغه ها. صرف فعل. ثلاثی مجرد و مزید فرمول بیست نمونه سوالای زیا ...

آقای فلاح یه دوره از خرداد داشته بنظرت اونو نگاه کنم چطوره؟

آقای فلاح یه دوره از خرداد داشته بنظرت اونو نگاه کنم چطوره؟

خوبه ولی دوره بهمن تا عیدش عالیییی بود درهرصورت واقعا تدریسش معرکس هرکدوم خواستی ببین