orkide__ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 482 عنوان میشه برای شفای برادر کوچولوم دعا کنید💚💚 69 بازدید | 6 پست حالش خوب نیست تو آی سی یو هست فردا عمل میشه خواهش میکنم دعاش کنید حمد براش بخونید ممنون میشم منم براتون دعا میکنم💚💞💞 ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔 1403/02/30 | 11:17 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orkide__ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 482 انشالله وقتی ک اومد حالش خوب باشه💚 تو این چند ماه اخیر خیلی اذیت شده حتی دیگه نمیتونه خوب نفس بکشه خیلی نگرانم من بیشتر از هر کسی دوستش دارم حاضرم هر بلایی سرم بیاد ولی اون سالم باشه ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔
delwaroom عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 720 تو این چند ماه اخیر خیلی اذیت شده حتی دیگه نمیتونه خوب نفس بکشه خیلی نگرانم من بیشتر از هر کسی دوست ... الهی بگردم 🥺میدونم سخته ولی این رورا ک مناسب امام رضاس شفا دهنده اس دعا کن براش جواب میده💚
orkide__ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 482 خوندم براش الهی که به حق این روزهای عزیز خدا شفا بده ممنونتونم حاجتروا باشید ممنون میشم برای شفای برادرم دعا کنید....))السلام علیک یا اباعبدالله...🏴💔