2777
2789

سر یه دعوای کوچیکی که دوسال پیش بود من با خانواده شوهرم قطع رابطه بودم ،بعد یه مدتی خودم پا پیش گذاشتمو آشتی کردیم ولی بازم خودشون بحث دعوا رو می کشیدن وسط و اصلا دیگه نمی شد باهاشون رفت و آمد کنم همش بحث و دعوا،

حالا شوهرم تنها با بچه هام می ره ،دیروز که خونشون بود مثل اینکه دوباره با شوهرم بحث دعوای دو سال قبل رو کشیدن وسط و شوهرم مداوم به من فحش می داده و اونا هم همینطور مثلا مادرشوهرم که در مورد من حرف می زده شوهرم در جواب می گفته :ولش کن مادر زن من گاوه .دخترم می گفت پدزشوهرم فقط به شوهرم می گفت من اگه جای تو بودم یه دقیقه این زن رو خونه راه نمی دادم و اینکه مداوم به پدرم فحش دادن و گفتن دختر اون پدرسگه 

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕

از دیروز که دختر هشت ساله ام اینا رو گفته بهم .خیلی ناراحتم 

نمی دونم چه عکس العملی نشون بدم 

می دونم اگه به شوهرم بگم دخترم رو می زنه و بچم دیگه به من اعتماد نمی کنه

اگر میخواهی زندگیت به هم نخوره بیخیال شو و اهمیت نده، می‌دونم سخته 

به شوهرت بیشتر محبت کن و یه کاری کن سمت و طرف تو باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مطرح کنم می دونم یه دعوای گنده می سه 

چیکار کنم اعصابم به شدت خورده 

از شوهره بی غیرتم ناراحتم که اجازه می ده اینقد خانواده اش راحت به منو پدرم فحش بدن 

راه درست چیه؟

اگر میخواهی زندگیت به هم نخوره بیخیال شو و اهمیت نده، می‌دونم سخته  به شوهرت بیشتر محبت کن و ی ...

درسته ،منم از دیشب فکرم همینه 

چقدر سخته 

اهمیت نده 

ممنون که اینقدر منطقی هستید🙏🌹

اینقد ناراحتم که اگه بگید باید دعوا راه بندازی شاید این کارو بکنم 

خیلی ناراحتم 

بیچاره پدرو مادرم که چوب مظلوم بودنشون رو باید بخورم 

ممنون که اینقدر منطقی هستید🙏🌹 اینقد ناراحتم که اگه بگید باید دعوا راه بندازی شاید این کارو بکنم&n ...

عزیزم دعوابوده وممکنه هنوزکینه داشته باشن ازطرفی شوهرت هم وقتی میره اونجااوناحرف میزنن ممکنه مجبورباشه طرف اوناروبگیره نمیگم کارش درسته ولی شرایط ادمافرق میکنه.درضمن خیلی از زن وشوهرهاممکنه پشت سرهمسرشون طرف خونواده خودشون روبگیرن الان اهمیت نده چون دخترت تنبیه میشه ولی تویه موقعیتی جایی طوری بفهمون بهش که متوجهی اونابدتومیگن ....ولی درکل رفتارخودتوخوب کن تاهمسرت بفهمه درموردت اشتباه میکنه وکم کم جلواونادربیاد الانم بیخیال باش مابه زورنمیتونیم دیگرانومتقاعدکنیم ....

عزیزم دعوابوده وممکنه هنوزکینه داشته باشن ازطرفی شوهرت هم وقتی میره اونجااوناحرف میزنن ممکنه مجبوربا ...

همه حرفاتون درسته 

باید قوی باشم ،موجودات بی ارزش نباید باعث بهم ریختن من بشن 

دعا کن بتونم عاقلانه رفتار کنم 

همه حرفاتون درسته  باید قوی باشم ،موجودات بی ارزش نباید باعث بهم ریختن من بشن  دعا کن بت ...

آفرین 

بی ادبی و بی منطقی دیگران چرا باید باعث خراب شدن زندگی و آشیانه تو بچه هات بشه 

خدای پدر و مادرت هم بزرگه 

اونا هم دارن گناه کبیره میکنند و خودشون رو مدیون پدرت و خودت میکنند، جایی که هیچکس به داد آدم نمی‌رسه خدا حساب کارشون رو ازشون پس میگیره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.