وایی انقد خوشحال شدم که دینی لغو شد 😁 من ترمیم معدلیم و درطول سال زورم میومد دینی بخونم فقط تخصصیارو خونده بودم .. جمعه نصف دینیو بیشتر نخونده بوده که تصمیم گرفتم نرم امتحان یکشنبه رو بدم... و نشستم علوم فنون خوندم تا دیروز ... خیلی ناراحت بودم ازینکه دیتیو ترمیم نمیزنم و قراره غیبت کنم ... بعد یهو خیلی شانسیییییییی تاریخش تغییر کردددد .... بنظرم بخاطر کارت نبوده ... سوالات احتمالا لو رفته پایه ی دوازدهم ... و تغییر دادن تاریخشو .. حالا دعا میکنم فنونم تغییر کنه چون هم وزنارو مشکل دارم این رمل و ... و هم برای ریاضی فرصت بیشتری دارم که بخونم فنونم مهلتش کم بود... همچنین کنکور میفته عقب تر من بیشتر میتونم بخونممممم .. امیدوارم همگی آزمونارو عالی بدیم❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره خب واسه کارت میگن ولی واسه کارت نیست چون پارسال خیلیا با شناسنامه رفتن سوالا هم که مطمعنم نیست ...
نچ پارسالم لو رفت بعضی از سوالا ... اگه یادت باشه خیلی اعتراض زدن بی نتیجه موند ... تو حوزه من که خیلی حساسیت داشتن روی کارت ورود یبار جا گذاشتم شانسم گفت بابام لحضه آخر اورد برام😂