2777
2789
عنوان

لغو شدن امتحانات نهایی و علوم فنون

1224 بازدید | 14 پست

وایی انقد خوشحال شدم که دینی لغو شد 😁 من ترمیم معدلیم و درطول سال زورم میومد دینی بخونم فقط تخصصیارو خونده بودم ..‌  جمعه نصف دینیو بیشتر نخونده بوده که تصمیم گرفتم نرم امتحان یکشنبه رو بدم... و نشستم علوم فنون خوندم تا دیروز ... خیلی ناراحت بودم ازینکه دیتیو ترمیم نمیزنم و قراره غیبت کنم ... بعد یهو خیلی شانسیییییییی تاریخش تغییر کردددد .... بنظرم بخاطر کارت نبوده ... سوالات احتمالا لو رفته پایه ی دوازدهم ... و تغییر دادن تاریخشو .. حالا دعا میکنم فنونم تغییر کنه چون هم وزنارو مشکل دارم این رمل و ... و هم برای ریاضی فرصت بیشتری دارم که بخونم فنونم مهلتش کم بود... همچنین کنکور میفته عقب تر من بیشتر میتونم بخونممممم .. امیدوارم همگی آزمونارو عالی بدیم❤️

گیگیلیگیلیگیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالا که لو نرفت

هزار تا کانال تلگرامی عضوم که سوالا رو در لحظه میذارن اگه لو بره

دلیل دیگه شاید بوده باشه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
سوالا که لو نرفت هزار تا کانال تلگرامی عضوم که سوالا رو در لحظه میذارن اگه لو بره دلیل دیگه شاید ب ...

میگن بخاطر اختلالات سایت مدیو و دانا و اینکه نتونستن کارت ورود به جلسه رو بدن تغییر دادن ... ولی خب این شایعه اومده ک میگه سوالای دینی دوازدهم لو رفت 

گیگیلیگیلیگیلی
میگن بخاطر اختلالات سایت مدیو و دانا و اینکه نتونستن کارت ورود به جلسه رو بدن تغییر دادن ... ولی خب ...

اره خب واسه کارت میگن ولی واسه کارت نیست چون پارسال خیلیا با شناسنامه رفتن

سوالا هم که مطمعنم نیست وگرنه الان داشتمشون😅

احتمالا بچه یکی از مسئولین مریض شده نتونسته دینی بخونه😂

اره خب واسه کارت میگن ولی واسه کارت نیست چون پارسال خیلیا با شناسنامه رفتن سوالا هم که مطمعنم نیست ...

نچ پارسالم لو رفت بعضی از سوالا ... اگه یادت باشه خیلی اعتراض زدن بی نتیجه موند ... تو حوزه من که خیلی حساسیت داشتن روی کارت ورود یبار جا گذاشتم شانسم گفت بابام لحضه آخر اورد برام😂 

احتمالا 😂

گیگیلیگیلیگیلی
اره خب واسه کارت میگن ولی واسه کارت نیست چون پارسال خیلیا با شناسنامه رفتن سوالا هم که مطمعنم نیست ...

حرفتون جدیه یعنی اگه سوالها لو بره شما دسترسی دارین به سوالها

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
اسم گروه میگین

گروه ها خصوصیه لینک دعوت میخواد که اکثرا منقضی شدن نزدیک نهاییا

فک کنم نمیخوان گروهشون لو بره بستن

همکلاسی کانالش فقط نمیخواد لینک دعوت که اونم اکثرا سر جلسه میذاره خوب