2777
2789
عنوان

یک ماهه که باهاش دوست شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 122 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما شغلتون چیه و چند سالتون هست؟

۲۱سالمه پشت کنکور 

متاسفانه من ادمیم هی باید مشغول یچیزی باشم 

نمیزارن کار کنم

ایشالله برم دانشگاه کنارشم کار

اصلا این عشق و اینا نیستم بخدا

ادمیم ک پرکاره کلا 

بیکاری منو ب لجن کشیده همیشه

۲۱سالمه پشت کنکور  متاسفانه من ادمیم هی باید مشغول یچیزی باشم  نمیزارن کار کنم ایشالله ...

به سلامتی.

متوجه هستم . کلا بی کاری موجب میشه شیطون تو جلد آدم بره. انرژی تون رو با ورزش... خالی کنید

شما ماشاءالله با اینکه سنتون زیاد نیست دختر پخته ای هستید. بله دارم.

خداحفظشون کنه

لطف دارید

دقیقا فهمیدم مشکل کجاس اخه فقط نباید جدی بگیرم هرکسیو 

چون من ب ادم لایق محبت میکنم ک دشمنم نشه بخدا حضوری بود نگاهشم نمیکردم

اینم بگم

آقا

این پسر تازه روبیکا نصب کرده کرده 

ی مدت روبیکا چت میکنه مثلا بعد میره اینستا

اینستا چت میکنه یمدت

بعد کلا غیب میشه ۱۰روز

میره ی اپ دیگه

خداحفظشون کنه لطف دارید دقیقا فهمیدم مشکل کجاس اخه فقط نباید جدی بگیرم هرکسیو  چون من ب ادم ...

یا علی، خوب اونجام حتما با یک سری دختر چت میکنه. با هر کی خسته میشه میره سراغ یکی دیگه دوره ای. پس نوبت شمام میرسه باز  

یا علی، خوب اونجام حتما با یک سری دختر چت میکنه. با هر کی خسته میشه میره سراغ یکی دیگه دوره ای. پس ن ...

گ وه خورده

ب ظاهر خیلی خجالتیه ها فک میکنن پاکه😂😂

وایی اگه اینجوره ک من خوشحاله عالمم

فک میکردم پسر پاک و وفاداریه حاجی

اینجور پسرا کلا عقبن

گ وه خورده ب ظاهر خیلی خجالتیه ها فک میکنن پاکه😂😂 وایی اگه اینجوره ک من خوشحاله عالمم فک میکردم ...

اتفاقا از اونایی که خیلی به نظر مظلوم میان بترسید. میگن نترس از آنکه های و هوی دارد بترس از آنکه سر به توی دارد