2821
2789
عنوان

عروسی نگرفتن

931 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من چندماهه عقد کردم ،

از اول منو نامزدم مخالف عروسی بودیم و دوسداشتیم مسافرت بریم

ولی خونوداش دوسدارن عروسی بگیریم

میخواستم ببینم کیا عروسی نگرفتن؟جه ایده ای برای عروسی نگرفتن دارین؟سفر زیارتی مثل کربلا یا چه سفری؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونید هم یه دورهمی و جشن کوچولو فقط با فامیل درجه یک بگیرید اگه خانواده‌‌اتون خیلی اصرار دارن

برای سفر هم بستگی به خودتون داره اگه مذهبی باشید سفر زیارتی میتونه گزینه خوبی باشه اگه مذهبی نیستید سفرهای تفریحی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مهم خودتون هستید ولی تا حدی این موضوع رو بگو که نسبت بهت بد رفتار نکنن منم میخواستم عروسی نگیرم  هرچقدر گفتیم به والدین گرامی دیدیم دارن بیشتر لج میکنن دیگه بیخیالش شدیم 

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸

عروسی بگیر حتما.نهایت فقط با خانواده ها.برادرشوهر من باغی که رفته بودن برا عکاسی رو اجاره کرده بود برا چند ساعت.فقط پدر مادرا و خواهر برادرا.رفتیم زدیم رقصیدیم اومدیم شام خونه.بعد شامم رفتیم عروسو از خونه باباش برداشتیم اوردیم و تمام.ولی واقعا خوس گذشت.شیک و ساده بود همه چی