2777
2789
عنوان

بابام روانیم کرده بخاطر جهاز 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 19 پست

هی بهش نگو  بدتر میکنه به بعضی مردا هی اصرار کنی بدتر میکنن یه مدت چیزی نگو   خودت درامد نداری قسط وامتو بدی؟  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه‌ندارم

اصرار کار رو بدتر میکنه  یه کم خود دار باش تو خونه داد و بیداد نکن دعوا نکن .البته شایدم نکنیا در کل میگم .تو کارا به پدر مادرت کمک کن احترام بزار .کلی گفتم نه اینکهدتو بی احترامی میکنی .  ان شالله پدرت  برات میخره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

تهیه مسکن و جهیزیه با شوهره عزیزم قانون همین را میگه ولی متاسفانه توی ایران جا افتاده که خانواده دختر باید تهیه کنند .ضمنا جهاز کلمه اشتباهی هست به معنی باری که روی پشت شتر قرار میگیرد درستش جهیزیه است   

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم