2777
2789
عنوان

سرماخوردگی کودک

1298 بازدید | 24 پست

سلام خانما دیگه خسته شدم‌هر هفته دخترم مریضه.هر هفته دکتر دیگه واقعا نمیدونم باید چ کارکنم!

هفته پیش کلی دارو و انتی بیوتیک خورد .این هفته نمیدونم بگم دوهوا شده ب خاطر بادکولر و....باز خیلی بدجور سرفه میکنه.هفته پیش دکتر فکسوفنادین و برونکو باریج و اکسپکتورانت داد و کواموکسی کلاو.خداروشکر روز دوم بهبود پیدا کرد.حس میکردم اکسپکتورانت و برونکوباریج کارو خراب میکنن و سرفه بیشتر میشه واسه همین فکسو دادم که ضد حساسیت قوی بود با کواموکسی.کاملا خوب شد.

الان باز همونا رو میدم‌البته به جز کواموکسی .فقط کوریزان هم اضافه کردم‌از سر ناچاری.

ب نظرتون چرا بعضی بچه ها مثل دختر من‌اینقدر مریض میشن.چرا واقعا هیچ دکتری متوجه نمیشه

بادکولر مسقیم بهش نخوره.شاید حساسیت فصلی باشه یه دکتر خوب ببر

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترای منم همینجورین ، با یه پزشک چندوقت پیش حدف میزدم گفت سیستم ایمنیشون رو با میوه ها تقویت کنید ، حتما هرروز یا یک روز در میونوهم تخم مرغ بدید

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اموکسی کلاو مهم بود اونو باید تا اخر میدادی بهش سینه اش حتما عفونت داره عفونتش کامل درمان نمیشه مجد ...

اموکسی رو دکتر بابت التهاب گوش بهش داد حدودا هفت روز دو نوبت هر بار ۴سی سی دادم اما دارو هنوز مونده بود منم گفتم شاید ۷ردزست و لازم نبست تموم شه.

دیگه واقعا درمونده شدم.این بچه ها با مصرف این آنتی بیوتیکا واقعا چیزی تزشون میمونه؟  

بعی سرفه ها از حساسیته یا از رفلاکس معده سرخ کردنی بهش نده و اب سرد هم همینطور جلو بادکولر یه روسر ...

روز اول ک دیرم سرفه های عجیبی داره و هیچ علامتی از سرماخوردگی نداره گفتم خب حساسیته شب رفتیم بستنی خوردیم گفتم چیزیش ک نیست حساسیته.از فرداش اوضاعش خیلی بدجور شد.الان سرفه ها امونشو بریده.اول سرفه ها خشک بود حالا خلطی شده ک احتمالا بابت داروهاست.اصلا جون هم نداره

نه نمیخوره.خیلی عرق میکنه تا یه باد کوچیک میخوره میفته.

بیرون میبریش پس سعی کن باد زیاد به صورتش نخوره .تو فامیل داریم این مدلی.

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

دخترای منم همینجورین ، با یه پزشک چندوقت پیش حدف میزدم گفت سیستم ایمنیشون رو با میوه ها تقویت کنید ، ...

دقیقا سیستم ایمنیشون ضعیفه.منم شنیدم هرروز آب سیب بدیم خیلی خوبه.

اصلا این حجم آنتی بیوتیکو دارو بیشترین آسیب رو بدنشون میزنه.