2777
2789
عنوان

اجاره ی خونه / پسر مجرد

596 بازدید | 28 پست

اگر خونه دارید / داشته باشید   به پسر مجرد میدید ؟   20 سالش باشه و توی شهر شما دانشجو باشه

طوری حرف بزنید که خجالت بکشم و از سایت زنونه برم / پسر هستم 

دانشجو ک مشکلی نداره.

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله 

مستاجرای قبلیمون دو تا پسر مجرد دانشجو و کارمند بودن 

البته ۶ ماهه اجاره کرده بودن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بستگی داره 

اگه دختر جوون و مجرد داشته باشم یکم سخت میشه

یا اگه یه خانوم مستقل باشم هم باز یکم سخت میشه ولی همه ی اينا ب معنی این نیست که تو این شرایط قبول نمیکنم ولی خب یکم سخت میشه دیگ

باید شرایط رو سنجید بیشتر

چرا ندم

اما توی قرار داد درج میکنم که اینجا شیره کش خونه نیست گاراژ نیست رفیق بازی ممنوع و با اولین اشتباه اجازه نمیدم دفعه دومی پیش بیاد چون دیگه وجود نداره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

اره میدم چرا ندم 😐مستاجر مستاجره دیگه چ دختر پسر مجرد چ خانواده و فرقی می‌کنه فقط شرط میزارم نقطه ب نقطه خونه رو سالم تحویل دادم سالمم تحویل میگیرم در غیر اینصورت از پول پیش برمیدارم 

چرا ندم اما توی قرار داد درج میکنم که اینجا شیره کش خونه نیست گاراژ نیست رفیق بازی ممنوع و با اولین ...

خب رفیق بازی کنه چیش ب شما؟؟خونه اجاره کرده دیگه مااااال خودشه اختیارش و داری نمیتونی تعیین کنی چکار کنه چکار نکنه

من نه 

خونه دارم و به عروس و داماد دادم

ولی پدر و مادرم این کارو انجام میدن ، معمولاً کسانی که بازنشسته هستن و سن و سالی دارن و صاحب تجربه قبول میکنم چون با یه نگاه می تونن طرفو بشناسن و بفهمن که دانشجو دنبال درس و زندگی هست یا برنامه های دیگه

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام