2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا ، اسم ترامپم میذارن رو حیوون زبون بسته

تعصب هیچی و جز خانوادت نکش

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

ن ندیدم کحت

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

چون شما هم میگی اشغال

و این دور باطل ادامه داره

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

لباس پیامبر که حرمت از جنس مقدسات داره رو چهارده قرن هزاران فرد فاسد تن کردند و بر مسند خلافت و ولایت و...جعلی هم نشستند، حالا لباس محلی یک قوم ما رو یک بی‌سر و پا بپوشه!

لباس پیامبر که حرمت از جنس مقدسات داره رو چهارده قرن هزاران فرد فاسد تن کردند و بر مسند خلافت ...

چرا می ری به حاشیه . من چی می گم شما چی می گی . همیشه توی هر لباسی آدم آشغال بوده . اما لباس کردی برای کردها ست نه برای هرزه های آمریکایی

مگه آشغال نیست . مگه هرزه و زن باز نیست . مگه قاتل عزیزترین سرباز این مملکت نیست . چرا عکس یه هرزه ر ...

ایه قرانه

و لا تسوبو الذین .....

وقتی بدی اومد و فراگیر شد همه چی قاطی میشه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
خاااااااااک تو سرت امام حسین رو با کی مقایسه کردی ؟

یه احترام اینکه امام حسین ع دوست داری جواب توهین ات رو نمی دم . اونجا تعلیق شدم نتونستم جوابتو بدم . بله با جدش امام حسین ع مقایسه کردم . شاید یادت رفته برای شهادت رئیسی شادی می کردید . ان شاا... هر چی زودتر رفتی کربلا اونجا یادت بیفته و بیاد آقا توی خوابت خودش جواب خوشحالی که می کردید رو با مهربونی بده