2777
2789
عنوان

زن همسایه ی عالم حرف زد من نگاه😐

405 بازدید | 16 پست

ما لوله کولر گازی رو از بین ساختمون ها ک خالیه اووردیم بعد اون بالارم با سیمان اینا گرفتیم ک آب بارون نره بین ساختمونا 

من با دخترم از پارک میومدم زن ساختمون کناری گف شما این ساختمونین گفتم اره گف کولر گازی پشت بوم برا شماس گفتم اره شروع کرد ک چرا رفتید پشت بوم ما چرا سوراخ کردید ب چ حقی لوله بردید سوراخ کردید من فقط تونستم بگم از بین ساختموناس از پشت بوم شما نیس ک گف اره میخواستیم شکایت کنیم لوله رو ببریم میدونی میتونیم شکایت کنیم و فلان  جمع کنید تا نبریدیم من زبونم بند اومد  اصلا😐 انتظار نداشتم 

حالا شوهرم پرس و جو کرده طرف مستاجره اصلا ب اون ربط نداش 😐 حالا قراره با مالک صحبت کنن 

من از عصری استرس دارم  بدتر ازین ک وایسادم زنه اینهمه حرف زد کاش جوابشو میدادم 😶

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون داستان منشی دکترا هست 

بهتر که باهاش در نیفتادی بذار آقایون خودشون حلش میکنند 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
درز انقطاع ساختمون فک کنم باید خالی باشه دقیق نمی‌دونم  شاید نم داده، آره؟ دلیلش چی بود؟

نمیدونم در مورد نم حرف نزد فقط میگف ب چ حقی اومدین پشت بوم ما چرا سوراخ کردید 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️

همون بهتر که جواب یه بیشعورو ندادی شاید فحاشی میکرد بدتر اعصابت خورد میشد خیلی از زنای همسایه ما هم بیمارن و وسواس شدید دارن یا پارانوئید که همون بدبینی شدیده دارن ظاهرشون سالمه ولی خیلی مریض روحی زیاد شده خوبه جوابشو ندادی