2777
2789
عنوان

مادرشوهرم غذامو کوفتم کرد امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 34 پست
بعضی  بچه ها   لج بازن.لج کنی مهمونی   رو   به هم   میزنن.کم سنن و درکشون & ...

بله موافقم ولی از جواب دادنش ب من معلومه ب فکر اسراف و.. نیست و فقط حرف مادرشوهر سختشون شده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اسی من   توشرایط مشابه بودم....خونه جاری م،مادرشوهرم مشابه این   حرفو  زده....از اون   به بعد   خونه جاری و مادرشوهر   لب به چیزی نزدم..

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله موافقم ولی از جواب دادنش ب من معلومه ب فکر اسراف و.. نیست و فقط حرف مادرشوهر سختشون شده

چقدر حساب کتابی هسید مهمونی ی شب اصلا بوه چهارتا قاشق بیشتر بکشه من ب شخصه ترجیحم اینه ب طرف و بچش خوش بگذره تا فکر اسراف چهارتا قاشق باشم نهایتا میذارم بالکن پرنده ها میخورن حالا اون وسط نمیشه ک سر غذا بچه رو زد مادرشو ناراحت کرد ی سی مهمونیه

چقدر حساب کتابی هسید مهمونی ی شب اصلا بوه چهارتا قاشق بیشتر بکشه من ب شخصه ترجیحم اینه ب طرف و بچش خ ...

منم گفتم کاری ب این حرفا ندارم ولی برای خودش خوبع بادش بدید مگه بده بچه اسرف نکردن رو یاد بگیره اسراف نکردن شامل همه چی میشه ولی بله یکی دو مورد اشکال ندارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چقدر حساب کتابی هسید مهمونی ی شب اصلا بوه چهارتا قاشق بیشتر بکشه من ب شخصه ترجیحم اینه ب طرف و بچش خ ...

امثال مادرشوهر من زیادتر هستن تو جامعه والا مهمون میاد خونم بچش اندازه دوتا آدم بزرگ میکشه برام مهم نیس