خونه زن دایی همسرم دعوت بودیم بچم هی گیر داد غذا زیاد بکش منم میدونستم نمیخوره ولی گفتم اشکالی نداره بعدش یا من یا باباش میخوریم اسراف نشه؛بعد اومدم واسه خودم بکشم مادرشوهرم با صدای بلند گفت صبر کن بچت سیر بشه از همون بشقاب استفاده کن غذا زیاد میاد حیفه.....یعنی چشای من و شوهرم و زندایی بیچاره در اومده بود ازین حجم خساست و وقاحت اون که هیچ ربطی به این خرج و زحمت مهمونی نداشت من سکوت کردم همسرم برام یه بشقاب پر با مخلفات کشید گذاشت جلوم زندایی هم همش میگفت بخور عزیزم نوش جونت غذای زیاد اومده بچه رو هم تو ظرف یه بار مصرف گذاشت به زور داد ببرم خونه ولی بیشعوری مادرشوهرمو هضم نمیتونم بکنم.انگار زورش میاد من غذا بخورم همون خونه خودشونم به شوهر و بچه هام تعارف میکنه به من هیچی نمیگه یا رفتنی غذا میده بهم میگه اینم سهم شوهرت و بچه هات یعنی تو اینجا کوفت کردی دیگه نخور خونتون.
بعضی بچه ها لج بازن.لج کنی مهمونی رو به هم میزنن.کم سنن و درکشون & ...
بله موافقم ولی از جواب دادنش ب من معلومه ب فکر اسراف و.. نیست و فقط حرف مادرشوهر سختشون شده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بله موافقم ولی از جواب دادنش ب من معلومه ب فکر اسراف و.. نیست و فقط حرف مادرشوهر سختشون شده
چقدر حساب کتابی هسید مهمونی ی شب اصلا بوه چهارتا قاشق بیشتر بکشه من ب شخصه ترجیحم اینه ب طرف و بچش خوش بگذره تا فکر اسراف چهارتا قاشق باشم نهایتا میذارم بالکن پرنده ها میخورن حالا اون وسط نمیشه ک سر غذا بچه رو زد مادرشو ناراحت کرد ی سی مهمونیه
چقدر حساب کتابی هسید مهمونی ی شب اصلا بوه چهارتا قاشق بیشتر بکشه من ب شخصه ترجیحم اینه ب طرف و بچش خ ...
منم گفتم کاری ب این حرفا ندارم ولی برای خودش خوبع بادش بدید مگه بده بچه اسرف نکردن رو یاد بگیره اسراف نکردن شامل همه چی میشه ولی بله یکی دو مورد اشکال ندارع
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.