2777
2789

بابا خستم کرده یه درد و دل نمیشه کرد باهاش یه حرفتو نمیفهمه تو دوران اشنایی خوب تز های فلسفی میداد که مخ منو بزنه شعر عاشقانه میخوند الان یه درد و دل کنم یا دنبال راه حل یا دنبال نصیحته یا این کار و نکن، بکن، چرا انقد نمیفهمی تو منو مرد، اخه خدایا چرا من که داشتم زندگیمو میکردم ننم هم بیشتر از این منو میفهمید😂🤣 خدایا منو گاو کن 

میخندم ولی از درون تنهام به خدا فکر کنم چون خانوادش مثل خودشن🐄 تربیت درک نداره بیچاره عوضش ما فرهنگی و اهل چیزای عمیق و درک ماشالله چشم نخوریم😂 اما اینا هممممه 🐴 خواهشا دخترا توجه کنیییید به خانوادددده طرف خواهشاااا

اره اینم گاوه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خانواده خیلی مهمه ، پدرشوهر من خیلی به مسائل رفتاری و احسااسی اهمیت میده و شوهرمم همینه ، البته شوهر من یه شغل خاصی ام داره و میدونه که این مسائل به شدت مهمه ، قشنگ گوش میده درک میکنه ، تو شغلش یکی از مهمترین مسائلی که باید بلد باشه روانشناسیه و اینو تو زندگیمونم خیلی ازش دیدم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

درد و دل باهاش هیچ وقت نمی کنم اما می تونم حس کنم چی میگی. درک احساسی خیلی کمی داره و غرورش زیاده 

به این نتیجه رسیدم کلا با مرد بودن عامل تنهاییه و ما زن ها همچنان باهاشون ازدواج میکنیم. شاید 🐄 واقعی ما هستیم؟

کاربری دست ۷ نفره. ❕

درد و دل باهاش هیچ وقت نمی کنم اما می تونم حس کنم چی میگی. درک احساسی خیلی کمی داره و غرورش زیاده&nb ...

دقیقا شاید ما زنها ایراد داریم وقتی میتونیم خودمون تامین باشیم چرا ازدواج میکنیم